Ανανεωμένη… η αποστολή της Εθνικής

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία.

Αρκετές αλλαγές επιφύλαξε ο Φαν’τ Σχιπ  με νέα πρόσωπα τους Σωκράτη Διούδη και Παντελή Χατζηδιάκο, ενώ και τις επιστροφές των Λαμπρόπουλου, Μπακασέτα, Δώνη, Ρέτσου και Γαλανόπουλου.

Εκτός Εθνικής είναι οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Μήτρογλου και Τοροσίδης, ενώ μέσα είναι ο Ζέκα που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στη «γαλανόλευκη».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο κ. Φαν’τ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 25 ποδοσφαιριστές για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής με την Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και την Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10) για τα European Qualifiers.

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00) – ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ