“Απέδρασε” στο 90′ από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός

«Απέδρασε» στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός από το Περιστέρι καθώς νίκησε με 0-1 τον Ατρόμητο για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ένα παιχνίδι με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό τελικά να είναι ο τυχερός στο τέλος.

Σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Αχμέντ Χασάν στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι «ερυθρόλευκοι» λόγω αποβολής του Ελαμπντελαουί με δύο κίτρινες.

Ανησυχία για Σουντανί και Ντε Πο που αποχώρησαν τραυματίες.

Πλέον οι δύο ομάδες στρέφονται στα παιχνίδια τους για το Κύπελλο, οι μεν Πειραιώτες με τη Λαμία, οι δε Περιστεριώτες με τον Άρη, αμφότερα 0-0 τα πρώτα ματς.

Το ματς

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε με 4-2-3-1 τον Ατρόμητο, με τον Μέγιερι κάτω από τα γκολπόστ, τους Νάτσο, Γούτα, Στρούγγη και Κιβρακίδη στην άμυνα, Μάντσον και Μπουσούλατζιτς στον άξονα, Ενσικουλού και Ντε Πο στα άκρα και ο Ούμπιδες πίσω από τον Βέλλιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε το 4-4-2 για τον Ολυμπιακό, με τον Σα στα δοκάρια, τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκα στην άμυνα, Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη στον άξονα, Μασούρα και Βαλμπουενά στα άκρα και τους Σουντανί και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Στο 3ο λεπτό, ο Σουντανί σούταρε από μακριά, με τον Μέγιερι να μπλοκάρει τη μπάλα.

Στο 9’ ο Μάντσον έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Βέλλιο, ωστόσο βγήκε ο Σα και μπλόκαρε.

Στο 14’ ο Ούμπιδες έκανε κούρσα από αριστερά, σέντραρε για τον Βέλλιο, ο οποίος πλάσαρε με τη μία, αλλά αστόχησε.

Λίγο μετά, ο Σουντανί τραυματίστηκε σε μια μονομαχία με τον Ενσικουλού και στο 18ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Φορτούνη.

Στο 20’ μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Βέλλιος σούταρε με δύναμη αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Σα.

Στο 23’ ο Φορτούνης έδωσε στον Βαλμπουενά στον άξονα, αυτός άνοιξε δεξιά στον Ελαμπντελαουί που μπήκε μόνος του στην περιοχή, αλλά σούταρε άστοχα.

Στο 27’ ο Μπουχαλάκης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Ελ Αραμπί, ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 36’ ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο 44’ ο Μάντσον σούταρε από μακριά, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 45ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Τσιμίκα, ο Μασούρας έκανε κεφαλιά που απέκρουσε ο Μέγιερι, ενώ στη συνέχεια ο Ελ Αραμπί με τακουνάκι έδωσε ξανά στον Μασούρα, που έκανε νέα κεφαλιά την οποία απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Γούτας.

Στο 57’  ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στο 59’ ο Χασάν πέρασε αντί του Μασούρα, ο οποίος πέρασε στην επίθεση μαζί με τον Ελ Αραμπί και τους Βαλμπουενά και Φορτούνη πίσω τους και στα πλάγια.

Στο 73ο λεπτό ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 77ο ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε τον Γκασπάρ αντί του Ελ Αραμπί για να ενισχύσει τα μετόπισθεν.

Στο 81’ μετά από γέμισμα του Βαλμπουενά, ο Μπα δεν πρόλαβε μα βρει τη μπάλα καθώς έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 87’ ο Φορτούνης έδωσε στον Γκασπάρ που πλάσαρε με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Χασάν έκανε κεφαλιά που πέρασε άουτ.

Στο 90+1’ ήρθε η λύτρωση για τον Ολυμπιακό. Ο Βαλμπουενά έβγαλε μπαλιά από τα δεξιά, ο Χασάν έκανε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Νάτσος, Στρούγγης, Γούτας, Μάντσον (90’ Ραμπέγιο), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πο (41’ λ.τρ. Νταβιώτης), Ενσικουλού (70’ Μπαένα), Βέλλιος

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας (59’ Χασάν), Βαλμπουενά, Σουντανί (18’ λ.τρ. Φορτούνης), Ελ Αραμπί (77’ Γκασπάρ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ