Α’ ΕΣΚΑ Γυναικών: Αποχώρησε ο Γεωργουδάκης από τον Άρη Χολαργού

Παρελθόν αποτελεί ο Σπύρος Γεωργουδάκης από τον πάγκο του Άρη Χολαργού.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα, μετά τη νίκη με 51-42 επί του Αμύντα για τη 14η αγωνιστική της ΕΣΚΑ, ο κόουτς Γεωργουδάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Στον πάγκο του Άρη Χολαργού ήταν για πέντε χρόνια, μέσα στα οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ όντας πρωταθλητής της Β’ ΕΣΚΑ, δύο δεύτερες θέσεις στην Α’ κατηγορία και μία κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΚΑ, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Πλέον ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση νέας τεχνικής ηγεσίας με τους διοικούντες της ομάδας να “χτενίζουν” την αγορά προκειμένου να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα ο αντικαταστάτης του Σπύρου Γεωργουδάκη.

Μαζί με τον Σπύρο Γεωργουδάκη, αποχώρησε και η βοηθός του Φάννυ Ροΐδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Χολαργού:

«Ο coach των επιτυχιών, Σπύρος Γεωργουδάκης, σήμερα (19/1), μετά το νικηφόρο (51-42) ματς με τον Αμύντα για τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από τη θέση του προπονητή της Γυναικείας ομάδας του Α.Κ.Ο. ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Σαν Δ.Σ. νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι όταν πριν πέντε χρόνια επιλέξαμε τον Σπύρο Γεωργουδάκη σαν νέο προπονητή της Γυναικείας ομάδος μας. Και πώς να μην είμαστε, άλλωστε, όταν σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κατέκτησε ένα πρωτάθλημα στη Β’ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και πανηγυρική άνοδο στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ένα Κύπελλο Γυναικών ΕΣΚΑ (για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου), 2 φορές κατέκτησε τη Δεύτερη θέση στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και φέτος είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΚΑ.

“Έδεσε” αμέσως με την ομάδα και σε αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και εκτίμησης προσπαθούσαμε να κτίσουμε και να μεγαλώσουμε την ομάδα μας κάθε μέρα και να την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει σύμφωνα με την ιστορία της.

Φίλε Σπύρο, θερμές ευχές για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ό,τι καλύτερο στην προπονητική σου σταδιοδρομία.

Η πόρτα του Α.Κ.Ο. ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ θα είναι πάντα ανοικτή για σένα σε όλους τους τομείς. Δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν γιατί είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα σε ξαναδούμε με τη φόρμα να δίνεις οδηγίες στα κορίτσια σου…

Μπορεί από σήμερα να μην ανήκεις τυπικά στην ομάδα μας, αλλά πάντα θα είσαι ένα μέλος αυτής της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που μαζί χτίσαμε…

Μαζί με τον coach αποχωρεί από τη θέση του βοηθού προπονητή και η Φάννυ Ροΐδου, ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του Α.Κ.Ο. ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, που βοήθησε με όλες τις δυνάμεις της στη μεγάλη προσπάθειά μας, τόσο σαν παίκτρια όσο και σαν βοηθός. Όμως η Φάννυ αποχωρεί μόνο από τη θέση αυτή, αφού θα συνεχίσει να είναι κοντά μας και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα ως πολύτιμος συνεργάτης στα θέματα αθλητικής ψυχολογίας.

Από όλους εμάς, ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ