Α1 Γυναικών: Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναικός

Τα Χανιά στο κλειστό “Π. Γιαννακοπούλος” υποδέχεται ο Παναθηναϊκός για τη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών με τις “πράσινες” να θέλουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στην πρεμιέρα της Α1 θέλει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση και να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο για φέτος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καντζιλιέρη ο οποίος έχει όλα τα όπλα στη διάθεση του.

Από την άλλη πλευρά τα Χανιά,που  έρχονται στη Λεωφόρο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πολύ εύκολη και άνετη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατόν αν και γνωρίζουν ότι η αποστολή τους είναι πολύ δύσκολη.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 14:30

Απο τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής ξεχωρίζει αυτή μεταξύ της Ελευθερίας Μοσχάτου και της Νίκης Λευκάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 19/10
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 83-40

Κυριακή 20/10
Αγ. Δημητρίου (Νέο) 14.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΠΑΣ Γιάννινα Κατραχούρας, Καρανικόλα Αλ., Μαρίγλη (Τζουβάρας)
Μελισσίων 14.00 ΚΑΟ Μελισσίων-Εσπερίδες Καλλιθέας Αποστολίδης, Φραγκούλη, Τηγάνης (Άκελ)
Μοσχάτου 13.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Νίκη Λευκάδας Καρακάσης, Καμήτσος, Μακρόπουλος (Ελευθεριάδης)
Αγ. Δημητρίου (Π) 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Σπόρτιγκ Μπούκας, Σπυρόπουλος, Γαρινή (Μουζάκης Στ.)
«Π. Γιαννακόπουλος» 14.30 Παναθηναϊκός-ΟΑΧ Δαρλαμήτσος, Σοφιανόπουλος, Κανελλόπουλος (Δούκας)

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ