Α1 Γυναικών: Θέλει Λύμουρα ο Παναθηναικός

O Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Α1 γυναικών με τη διοίκηση της ομάδας να έχει αρχίσει να σχεδιάζει τα πλάνα εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σημαντικό κομμάτι του παζλ φαίνεται ότι είναι και η Λολίτα Λύμουρα καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του www.basketworld.net η Ελληνίδα γκαρντ βρίσκεται στις σκέψεις των ανθρώπων του ‘Τριφυλλιού”.

Ο Παναθηναϊκός, που θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο γυναικείο μπασκετικό στερέωμα και σε αυτό το σχεδιασμό θέση έχει φυσικά και η Λολίτα Λύμουρα.

Βέβαια μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί καθώς στον Παναθηναϊκό  κρατάνε κρυφά τα χαρτιά τους αφού ακόμα είναι πολύ νωρίς για το ο,τιδήποτε αφορά μεταγραφικές κινήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί αρκετά ώστε να παρουσιαστεί αρκετά δυνατή και ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Τώρα αν στην εξίσωση αυτή έχει θέση και η Λολίτα Λύμουρα αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο στο σύλλογο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ