Α1 Γυναικών: Καντζιλιέρης φεύγει, Καπογιάννη έρχεται στον Παναθηναϊκό

Προ των προπονητικών πυλών του Παναθηναϊκού βρίσκεται η Ελένη Καπογιάννη με τον Γιώργο Καντζιλιέρη να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού”

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ελληνίδα προπονήτρια αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα την Τρίτη 12/11, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καντζιλιέρη μετά από το όχι καλό ξεκίνημα του “τριφυλλιού” την φετινή περίοδο.

Η Ελένη Καπογιάννη κατέκτησε τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ (2014, 2015, 2016, 2017) με την ΑΕ Σουρμένων- Ελληνικού (τα δύο πρώτα)  και τον Ολυμπιακό (τα δύο επόμενα), πέρασε από τον Λίβανο και γυρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα,αναλαμβάνοντας το τιμόνι των “πρασίνων” που έχει αυτή τη στιγμή ρεκόρ 3-2 στην Α1.

Πάντως από τον επίσημο Παναθηναϊκό τηρούν “σιγή ιχθύος” καθώς ούτε διαψεύδουν αλλά ούτε και επιβεβαιώνουν την είδηση, ενώ είναι ακόμα άγνωστο ποιος θα είναι και ο ρόλος που θα έχει στο σύλλογο ο Γιώργος Καντζιλιέρης ένας τεχνικός που στήριξε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές και ανέλαβε το βαρύ φορτίο του υποβιβασμού αλλά και το δύσκολο αυτό της επανόδου στην Α1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ