Α1 Γυναικών: Τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού στα Χανιά

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε για την 13η αγωνιστική της Α1 γυναικών του μπάσκετ  στο κλειστό του Κλαδισού του ΟΑ Χανίων με 67-63 και πήρε μια πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Παναθηναϊκός πήγε στους 22 πόντους και έπιασε στη δεύτερη θέση Χανιά και Ελευθερία Μοσχάτου ενώ παράλληλα κάλυψε και το -1 με τι οποίο είχε ηττηθεί από τα Χανιά στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι και τα μέσα της τελευταίας περίοδο, όταν ο Ρίντ πήρε το όπλο της και με διαδοχικά καλάθια και έδωσε προβάδισμα ασφαλείας το οποίο ο Παναθηναϊκός το διατήρησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Πρώτη σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν η Ρίντ με 20 πόντους με την Σαμάνθα Μακέι να ακολουθεί με 15 και την Διέλα με 11. Σημαντική συνεισφορά είχε και η Καρακασίδου στην αναμέτρηση πετυχαίνοντας 2 πολύ σημαντικά τρίποντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς την Τένσταλ που είχε θλάση  από την προπόνηση της Παρασκευής. Επιπλέον οι «πράσινες» είχαν την συμπαράσταση περίπου 200 φιλάθλων τους στο κλειστό του Κλαδισού.

Από την αξιόμαχη ομάδα του ΟΑ Χανίων η Ντράμοντ είχε 20 πόντους και η Μπίν 15.

ΟΑ Χανίών – Παναθηναϊκός 63-67
Διαιτητές:Παντελίδης-Ζακεστίδης-Ορφανός Ιορδ.
Δεκάλεπτα: 16-17, 37-32, 52-52, 63-67
ΟΑ Χανίων (Νανάκος): Θεοδοσουλάκη, Λίτσι 4, Βιντσιλαίου Α. 4, Ψυχογιού 8(2), Μπιν 15, Δασκουλίδου 2, Ντράμοντ 20(2), Μπουθ 10, Βιντσιλαίου Σ.
Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 20(1), Μαυράκη, Μούλή 2, Καλαμπάκου 8(1), Καρακασίδου 9(2), Πολίτη 2, Δίελα 11(1), Μακέι 15(1).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ