Α2 Γυναικών: Παρελθόν από τον ΕΦΑΟΖ ο Βερροιόπουλος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΕΦΑΟΖ αποτελεί ο Νίκος Βερροιόπουλος. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία με την ομάδα του Ζωγράφου, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση της Α2 κατηγορίας γυναικών, ο κόουτς Βερροιόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του μετά από πέντε χρόνια παρουσίας.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο facebook:

“Κάθε κύκλος έχει το τέλος του. Έτσι, μετά από 5 χρόνια έφτασε η στιγμή να κλείσει ο δικός μου στην ομάδα του Ζωγράφου. Πήρα μια δύσκολη απόφαση, βάζοντας όμως ως γνώμονα το καλό της ομάδας. Έχοντας λοιπόν, καθαρή τη συνείδηση μου, αφού καθημερινά έδινα και την ψυχή μου εντός και εκτός παρκέ για την ομάδα έτσι ώστε να βρίσκεται σήμερα στη 2η θέση της Α2, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν μέχρι την τελευταία μέρα, όλες τις αθλήτριες που συνεργάστηκα και φυσικά, τον άνθρωπο και προπονητή Κώστα Φατούρο που ήταν πάντα δίπλα μου. 5 χρόνια με εύκολες και δύσκολες στιγμές, 5 χρόνια με φίλους και εχθρούς, 5 αξέχαστα χρόνια”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ