Βήμα πρόκρισης για Ρεάλ και Τότεναμ

Τα σχόλια των δύο πρώτων αγώνων για τη φάση του “16” του Champions League θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Γερμανία και την Ισπανία.

Στο Σίγκναλ Εντουνα Παρκ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα υποδεχθεί το Τότεναμ (22:00) και έχει δύσκολο έργο, αφού καλείται να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα, προκειμένου να πάρει την προκριμασία την επόμενη φάση. Ο προπονητής του γερμανικού συλλόγου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Πίστσεκ και Πούλιιτς, λόγω τραυματισμού.

Την ίδια ώρα (22:00), η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Άγιος θα έρθουν αντιμέτωπες στο Μπερναμπέου, με τους Ολλανδούς να έχουν δύσκολη δράση απέναντι στον “Βασίλη”. Το 2-1 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο αγώνα της δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα για την επιλογή στο επόμενο στάδιο. Και οι δύο ομάδες θα έχουν απουσίες, αφού οι Γιορντε (τραυματία) και Ράμος ( κίτρινες κάρτες) για τους γηπεδούχους και τους Μπαδέ, Αιίνγκ και Μαγκγιαν λόγω τραυματισμού για τους φιλοξενούμενους δεν θα πλαισιώσουν τις ομάδες τους. Η Ρεάλ θα επιδιώξει να πάρει την προκριματική στο Champions League , αφού είναι η μόνη τίτλος που μπορεί να διεκδικήσει μετά την αποκλεισμό της από το κύπελλο της Ισπανίας και την απομάκρυνσή της από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ