“Βλέπει” Μπραχίμι η Έβερτον

Η Έβερτον θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο που διανύουμε και έχει στρέψει το βλέμμα της στον Γιασίν Μπραχίμι. Ο μέσος της Πόρτο έχει δείξει ενδιαφέρον ως προς αυτό το ενδεχόμενο και την πορεία του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Άνθρωπος του Αγγλικού Συλλόγου βρέθηκε στον αγώνα της Πόρτο απέναντι στην Νασιονάλ, ώστε να παρακολουθήσει τον παίκτη. Ο Σίλβα πιστεύει ότι διαθέτει τα προσόντα να βοηθήσει την ομάδα του Λίπερπουλ, η οποία θα επιδιώξει να τον προσθέσει στο ενεργητικό της. Το συμβόλαιο του 28χρονου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, με τον ίδιο να μην είναι διατεθειμενος να ανανεώσει.

Εκτός από την Έβερτον, ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Νιούκαστλ και Φενέρμπαχτσε. Ο ίδιος θα επιλέξει να αγωνιστεί στο κάποιο άλλο πρωτάθλημα, καλύτερο από αυτό της Πορτογαλίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ