Διάταση στον δικέφαλο Βαλμπουενά, προφυλάσσεται με τον Παναιτωλικό

Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που αποχώρησε τραυματίας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μόλις ισοφάρισε σε 1-1 με την εκτέλεση του πέναλτι και ξέσπασε σε κλάματα, σήμερα Δευτέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Πρόκειται για μια διάταση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για το ματς με τον Παναιτωλικό. Επιπλέον, αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο ματς της επόμενης Τετάρτης (11/11) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος μυϊκός τραυματισμός είχε έρθει σε προπόνηση μετά το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 6 Οκτώβρη όπου είχε αγωνιστεί βασικός. Έχασε τα ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα αλλά και το εντός έδρας με Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επέστρεψε στην Ξάνθη (2 Νοέμβρη) όπου αγωνίστηκε ελάχιστα ως αλλαγή ενώ αλλαγή για 20 λεπτά έπαιξε και τέσσερις μέρες μετά (6/11), στο Μόναχο.

Ύστερα αισθάνθηκε ξανά μυϊκή ενόχληση και έμεινε εκτός από το ματς με τον Ατρόμητο για να επιστρέψει, ως αλλαγή ενός ημιχρόνου στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (23/11). Αλλαγή για 16 λεπτά έπαιξε και στο Λονδίνο με την Τότεναμ (26/11) για να έρθει το χθεσινό (1/12) ματς με τον ΠΑΟΚ και να τον θέσει ξανά εκτός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ