Επική ανατροπή- πρόκριση της Γιούβε με σούπερ Ρονάλντο!

Πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λίγκ πήρε η Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο με 3-0, αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε σε μαγική βραδιά, πέτυχε χατ τρικ και χάρισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην “Μεγάλη Κυρία”.

Ο Ρονάλντο έγραψε ξανά ιστορία, καθώς έφτασε τα 127 γκολ σε 160 ευρωπαϊκές συμμετοχές, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος παίκτης στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Επίσης έφτασε τα 23 γκολ στην φάση των 16 του Champions league και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον Λιονέλ Μέσι, που έχει ένα περισσότερο. Αυτό ήταν το 8ο χατ τρικ του στο champions league, ενώ σε 32 εμφανίσεις του απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» έχει πετύχει τα 25 γκολ (τρίτο χατ τρικ απέναντι στο συγκρότημα του Σιμεόνε).

Στο πρώτο ματς η Ατλέτικο είχε πάρει τη νίκη με 2-0 όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ αφού από τα πρώτα λεπτά η Γιουβέντους ήταν στην επίθεση και προσπαθουσε να μπει μπροστά στο σκορ και μέχρι το τέλος η πίεση της, απέδωσε καρπούς, καθώς κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.

Μόλις στο 4’ ο Κιελίνι βρήκε δίχτυα αλλά νωρίτερα ο Ρονάλντο έχει βάλει την προβολή στη μικρή περιοχή στον Όμπλακ και ο ρέφερι μετα την χρήση του VAR, ακύρωσε το γκολ.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν τις επιθέσεις και στο 27’ Μπερναρντέσκι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρονάλντο βγήκε στο δεύτερο δοκάρι, κέρδισε τη μονομαχία με τον Χουάνφραν και με κεφαλιά νίκησε και τον Όμπλακ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν το 21ο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με το κεφάλι στο Champions League. Κανείς άλλος στην ιστορία της διοργάνωσης δεν έχει πάνω από 14.

Η ψυχολογία ήταν με το μέρος της Γιουβέντους και στο 48ο λεπτό πέτυχε το 2-0. Ο Ζοάο Κανσέλο έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρονάλντο για ακόμα μια φορά κέρδισε τον Γκοδίν, έκανε την κεφαλιά, ο Όμπλακ απεκρουσε, αλλά η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή για το 2-0.

Ο Πορτογαλος άλλος ήταν σε καλή μέρα και στο 86’ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι, με τον Όμπλακ να μην καταφέρνει να αποκρούσει, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και χαρίζοντας ένα ακόμη γκολ στους γηπεδούχους.

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να κάνει τίποτα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, αφού η Γιουβέντους είχε επιβάλει τον ρυθμό της και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της πήρε την πρόκριση.

Σκόρερ: 27′, 48′, 86′ πεν. Κριστιάνο

Κίτρινες: Μπερναρντέσκι – Χουάνφραν, Χιμένες, Βιτόλο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σπινατσόλα(67’ Ντιμπάλα), Τζαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι, Μάντζουκιτς(80’ Κέαν), Κριστιάνο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Άριας(67’ Βιτόλο), Χιμένες, Γκοδίν, Χουάνφραν, Σαούλ, Ρόδρι, Λεμάρ(57’ Κορέα), Κόκε, Μοράτα, Γκριεζμάν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ