Επική ανατροπή της Ντόρτμουντ, γκέλαρε η Μπαρτσελόνα

Επική ανατροπή της Ντόρτμουντ ενώ παράλληλα απρόσμενη ισοπαλία της Μπαρτσελόνα για την τέταρτη αγωνιστική του έκτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ματσάρα στη Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη. Η ομάδα του Φαβρ με φοβερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Ίντερ και έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση του ομίλου. Είχαν καταφέρει να προηγούνται με 2-0 στο ημίχρονο οι «νερατζούρι», που κατέρρευσαν στην επανάληψη.

Μετά την ισοπαλία που απέσπασε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στο “Μεάτσα” κόντρα στην Ίντερ (1-1), η Σλάβια Πράγας πήρε ένα ακόμα σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αφού έφυγε με το 0-0 από το “Καμπ Νόου” κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι.

 

Βαθμολογία ομίλου:

Μπαρτσελόνα 8

Μπορούσια Ντόρτμουντ 7

Ίντερ 4

Σλάβια Πράγας 2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ