Επικράτησαν Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη

Στην 21η αγωνιστική της La Liga, η Βιγιαρεάλ έφυγε νικήτρια και το Μεντιθοροτθα με σκορ 1-2 επί της Αλαβές. Εύκολο βράδυ είχε και η Σεβίλλη, η οποία πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στην Γρανάδα με 2-0.

Αλαβές-Βιγιαρεάλ 1-2

Στο Μεντιθορότθα, η Αλαβές υποδέχτηκε την Βιγιαρεάλ και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-2.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ καλά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5ο λεπτό, η Αλαβές σημείωσε ένα γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πέντε λεπτά αργότερα (10’), ο Μπάκα βρέθηκε σε καλή θέση και με ψυχραιμία στην περιοχή, σούταρε κάνοντας το 0-1 για την Βιγιαρεάλ. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και για τις δύο πλευρές, αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί, με αποτέλεσμα το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν με στατικές φάσεις να απειλήσουν το αντίπαλο τέρμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν αλλά όλα έδειχναν πως το 0-1 θα έμεινε ως το τέλος. Ωστόσο, στο 80′, ο Πέρεζ πέρασε μια όμορφη μπάλα στον Χοσελου, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον τερματοφύλακα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 89′, οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 1-2, όταν ο Τριγκερος πασαρε στον Νινο, ο οποίος με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Σεβίλλη-Γρανάδα 2-0

Στο Σάντσεθ Πιθχουάν, Σεβίλλη και Γρανάδα διασταύρωσαν τα ξίφη τους και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και έδειξε την διάθεση της για γκολ, σημειώνοντας ευκαιρίες στο αντίπαλο τέρμα. Στο 11′, ο Νάβας έκανε μια όμορφη σέντρα και βρήκε τον Ντε Γιονγκ, ο οποίος με κεφαλιά από κοντινή απόσταση σημείωσε το 1-0. Στο 34′, ο Ρεγκιλον έδωσε την μπάλα στο Νολιτο, ο οποίος μέσα στην περιοχή δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 για την ομάδα του που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Γρανάδα ανέβασε ρυθμούς και απείλησε την αντίπαλη εστία, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ. Και οι δύο ομάδες επιχείρησαν με στατικές φάσεις να φτάσουν σε ένα γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν σωστά. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και το 2-0 ήταν το τελικό σκορ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ