Επόμενο εμπόδιο η Λέγκια

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει σήμερα (22.00, Εrtsports) τη Λέγκια Βαρσοβίας στο Polish Army Stadium, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa league.

Οι Περιστεριώτες μετά την πρόκρισή τους επί της Ντουνάιτσκα Στρέντα, έχουν στο δρόμο τους την πολωνική Λέγκια Βάρσοβιας. Μία ομάδα σαφώς πιο έμπειρη και με μεγάλη ιστορία, όμως ο Ατρόμητος πρέπει να δείξει το καλό του πρόσωπο και να μην φοβηθεί τους Πολωνούς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου καλείται να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στο Περιστέρι, μία εβδομάδα αργότερα.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα, καθώς ο Κυριάκος Κιβρακίδης υπέστη ένα τράβηγμα στον ραπτικό μυ και δεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς στο Περιστέρι.

Τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να καλύψει ο Σπύρος Νάτσος.

Στην αποστολή βρίσκεται και το νέο απόκτημα του Ατρομήτου ο Ταλόχα, αλλά δεν είναι στα βασικά πλάνα, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Πιθανή εντεκάδα: Μέγερι- Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Νάτσος- Χαρίσης, Μάντσον, Ούμπιντες, Ενσικουλού, Μανούσος- Βέλλιος

Αναλυτικά οι αποστολή: Μέγερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιντες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Διαιτητής του αγώνα ο Αυστριακός M. Schüttengruber.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ