Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Η 10/3 σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού»

Σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού χαρακτηρίζει ο Ερασιτέχνης τη 10η Μαρτίου 1925, ημέρα ίδρυσης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ερασιτέχνη: 

«H 10η Μαρτίου αποτελεί την σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Σαν σήμερα πριν από 94 χρόνια γεννήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ιστορία του οποίου είναι από μόνη της μια υπερβολή.
Σήμερα, εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης γιορτάζουν το μεγαλείο και την ιδέα που πρεσβεύει ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος.

10 Μαρτίου 1925 – 10 Μαρτίου 2019
94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

H 10η Μαρτίου αποτελεί την σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Σαν σήμερα πριν από 94 χρόνια γεννήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η ιστορία του οποίου είναι από μόνη της μια υπερβολή. Σήμερα, εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης γιορτάζουν το μεγαλείο και την ιδέα που πρεσβεύει ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος. 10 Μαρτίου 1925 – 10 Μαρτίου 2019 94 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! #Olympiacossfp #olympiacos94  #94LegendaryYears @olympiacosfc @olympiacosbc ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ