Εύκολη νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε απέναντι στη Γουλβς με 3-0, στο πλαίσιο της 22η αγωνιστικής της Premier League.

Η Σίτι ήθελε απαραίτητα τη νίκη για να συνεχίσει να κυνηγάει τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ζεζούς, μετά από ωραίο γύρισμα του Σανέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 37’ ο Ζεζούς έχασε πολύ καλή ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά, όταν σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι.

Δυο λεπτά αργότερα η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε πέναλτι και ο Ζεζούς το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 2-0.

Στο 78’ ο Ντε Μπρουίν έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και η μπάλα βρήκε τον Κόουντι και αυτός με κεφαλιά έβαλε… αυτογκόλ πετυχαίνοντας το τελικό 3-0.

Κόκκινες: Μπολί

Κίτρινες: Φερναντίνιο

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντανίλο, Φερναντίνιο, Νταβίντ Σίλβα (62’ Ντε Μπρούιν), Σανέ (74’ Γκιουντογκάν), Στέρλινγκ, Μπερνάντο Σίλβα, Γκαμπριέλ Ζεζούς (76’ Αγκουέρο)

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπολί, Ντόχερτι, Ότο, Ντεντόνκερ, Νέβες, Μουτίνιο (72’ Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένεθ (46’ Τραορέ), Χότα (59’ Σαϊς)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ