Ηττήθηκε μαχόμενη η Λαμία

Η Λαμία υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, στο ΔΑΚ Λαμίας και ηττήθηκε με σκορ 1-3.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ηττηθεί εδώ και πολλούς αγώνες, συγκεκριμένα η σημερινή ήταν η 9η σερί νίκη του, ενώ η Λαμία μετά την τελευταία της ήττα, προσπάθησε να «αποσπάσει» από τους ερυθρόλευκους ό,τι καλύτερο. 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Λαμία είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. 

Πολύ καλό παιχνίδι για τον Μαρκ Ασίγκμπα και τον Ζαν Ασούμπρε από πλευράς Λαμίας, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Φορτούνης και Ποντένσε.

Σκόρερ του αγώνα ήταν για τη Λαμία ο Ασούμπρε στο 65′, ενώ για τον Ολυμπιακό οι Κάμαρα στο 35′, Φορτούνης στο 68′, και Χασάν στο 85′.

Το φιλμ του αγώνα: 

Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα δεν έγινε τίποτα αξιοσημείωτο. Λίγο αργότερα ο Ασούμπρε βρέθηκε απέναντι στον Λοντίγκιν, έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει ο Μπαράλες χωρίς αποτέλεσμα. 

Στο 26ο λεπτό ο Σολδάνο έκανε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Μελίσσας μπλόκαρε.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός «ανέβασε γκάζια» και στο 36ο λεπτό ο Ποντένσε έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Καμαρά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το ημίχρονο έληξε και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία έδειχνε να «πατάει» καλύτερα από τον Ολυμπιακό. 

Μετά την δεύτερη αλλαγή των φιλοξενούμενων, στο 65′ ο Ασούμπρε με ένα εκπληκτικό γυριστό στη μικρή περιοχή έστειλε  την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1 για την γηπεδούχο.

Αμέσως μετά, στο 68′, ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ , το οποίο εκτέλεσε ο Φορτούνης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας πολύ γρήγορα το 1-2.

Η Λαμία πιέζε για την ισοφάριση αλλά ο Χασάν στο 85’, μετά από πολύ καλή συνεργασία του Καμαρά και του Νάτχο, με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Ασίγκμπα, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Φορτούνης, 

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος (65’ Τομάς), Μπλάζιτς, Μπεχαράνο (81’ Μπουλούλης), Ασούμπρε, Καραμάνος, Μπαράλες (73’ Τσούκαλος)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Ανδρούτσος, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε (65’ Μασούρας), Ζιλ Ντίας, Φορτούνης (84’ Νάτχο), Σολδάνο (58’ Χασάν).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ