Η γκέλα, της γκέλας στην Μπουντεσλίγκα

Στην συνέχεια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Bundesliga η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ αν και είχε το προβάδισμα με 3-0 σε όλο τον αγώνα, στο τελευταίο 20λεπτο κατέβασε ρολά και δέχτηκε 3 γκολ από την Χόφενχαϊμ κι έτσι
αύξησε κατά έναν βαθμό την απόσταση της από την δεύτερη Γκλάντμπαχ και δεν εκμεταλλεύτηκε και το δικός της στραβοπάτημα όπου υπέπεσε σε ήττα-σοκ στην έδρα της από την Χέρτα με 0-3!

Αννόβερο και Νυρεμβέργη που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος αναμετρήθηκαν με σκοπό ποια θα πατήσει πάνω στην άλλη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Το Αννόβερο ήταν αυτό που βγήκε κερδισμένο τελικά καθώς επικράτησε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Στους άλλους αγώνες της ημέρας η Βόλφσμπουργκ ήρθε ισόπαλη κι αυτή με 3-3 μέσα στην Φράιμπουργκ ενώ Λειψία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφεραν λευκή ισοπαλία στην έδρα της πρώτης.

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Χόφενχαϊμ 3-3
(32′ Σάντσο, 43′ Γκέτσε, 66′ Γκερέιρο/75′, 87′ Μπελφοντίλ, 83′ Καντέραμπεκ)

Γκλάντμπαχ-Χέρτα 0-3
(30′ Καλού, 56′ Ντούντα, 76′ Σέλκε)

Φράιμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 3-3
(37′ Γκρίφο, 70′ Πέτερσεν, 87′ Βάλντσμιντ/11′ Ρούσιλον, 63′ πεν. Βέργκοστ, 74′ Στέφεν)

Αννόβερο-Νυρεμβέργη 2-0
(45’+5, 77′ Μιούλερ)

Λειψία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-0

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ