Η Γκλάντμπαχ “καθάρισε” την Ουνιόν και μπήκε 4άδα

Η Μπορούσια Γκλάντμπαχ επικράτησε της Ουνιόν Βερολίνου με 4-1 στο Μπορούσια Παρκ, για την 29η αγωνιστική της Bundesliga.

Τα “πουλάρια” ήταν καλύτερα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν μια εμφατική νική κόντρα στην ομάδα του Ουρς Φίσερ, χάρις τα γκολ των Νόιχαους (17′), Τουράμ (41′) (59′) και Πλεά (81′), ενώ το μοναδικό γκολ των πρωτευουσιάνων το πέτυχε ο Άντερσον (50′).

Αυτή η άνετη νίκη φέρνει την ομάδα του Μάρκο Ρόζε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς, ενώ οι “σιδερένιοι”, οι οποίοι αγνοούν τη νίκη στα τελευταία 6 ματς, βρίσκονται στην 14η θέση με 31 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή του αγώνα, καθώς μέχρι το 15′ έιχαν χάσει ήδη 4 καλές στιγμές. Στο 17′ ο Νόιχαους νίκησε τον Γκίκιεβιτς και έκανε το 1-0 με ένα φοβερό πλασέ, αφού είχε προηγηθεί ένα εκλπηκτικό σόλο.

Η Γκλάντμπαχ δεν έριξε καθόλου ταχύτητα μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ήταν εμφανώς ντεφορμέ. Στο 41′ ο Πλεά βρήκε με μια σέντρα ακριβείας τον Τουράμ και εκείνος με κεφαλιά έκανε το 2-0, το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50′, ο Άντερσεν μείωσε σε 2-1 με κεφαλία βάζοντας την Ουνιόν ξανά στο παιχνίδι.

Ωστόσο, στο 59′ ο Πλεά με μια εξαιρετική συρτή μπαλιά έβγαλε τον Τουράμ μόνο του σε κενή εστία και εκείνος πλασάροντας έκανε το 3-1. Την τελική σφραγίδα την έβαλε ο ίδιος ο Πλεά στο 81′ σκοράροντας με ένα φοβερό σουτ στην κίνηση και διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Κίτρινες: Χόφμαν, Λάινερ, Νόιχαους – Μπάλτερ, Φριέντριχ

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Έρμαν (72′ Κράμερ), Τουράμ, Στιντλ (82′ Μπενές), Πλεά, Λάινερ, Χόφμαν (82′ Τραορέ), Μπενσεμπάινι (90′ Βεντ), Γκίντερ, Ελβέντι, Νόιχαους (90′ Ντουκουρέ)

Ουνιόν Βερολίνου: Γκίκιεβιτς, Σούμποτιτς (46′ Κρος), Φριέντριχ, Άντερσον, Μπάλτερ, Πρόμελ, Λενζ (61′ Ράιερσον), Τρίμελ, Σλότερρμπακ, Ίνγκβαρτσεν (80′ Μάλι), Γκέντνερ (80′ Ουτζάχ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ