Ισοπαλία για Λιόν και Μπορντό, νίκητης Τουλούζ με σκόρερ Κουλούρη

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Λυών- Μπορντό 1-1

Λυών και Μπορντό αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Ένα αμφίρροπο ματς, με τις δύο ομάδες να κάνουν ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε κάποια να πάρει τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Αουάρ στο 8′ με τον Κοστίλ να αποκρούει στην αριστερή πλευρά του. Στο 22′ η Λυών έκανε νέα ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά του Τεριέρ δίπλα το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι στο 28′ έκαναν σουτ με τον Ντε Πρεβίλ που έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 32′ η Λυών σκόραρε με σουτ του Ντεπάι. Ο διαιτητής είδε το γκολ της Λυών μέσω του VAR, ωστόσο το μέτρησε.

Στο 56′ ο Τσουναμένι έκανε σουτ με τη μπάλα να περνά αρκετά έξω από το αριστερό δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μπριάντ ένα λεπτό αργότερα.

Στο 62′ η Λυών έμεινε με 10 παίκτες με τον Μέντες να δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Μπορντό ισοφάρισε στο 67′ με ένα χαμηλό σουτ του Μπριάντ μέσα από την περιοχή.

Στο 70′ ο Ντεπάι εκτέλεσε φάουλ που πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 78′ σουτ του Ντε Πρεβίλ μετά από μια εξαιρετική κούρσα με τον Λόπες να κρατάει το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Νιμ- Μπρεστ 3-0

Την εντός έδρας νίκη με 3-0 πήρε η Νιμ κόντρα στην Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα καθώς προηγήθηκαν στο 2′ με τον Φερχάτ να κάνει μια εξαιρετική ενέργεια και με σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 6′ και 22′ ο Ντούλζεβιτς απείλησε με δυνατό βολέ και σουτ αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι έκαναν  και το 2-0 στο 38′ όταν ο Φιλιπότε έδωσε στον Βαλς όπου έκανε το 2-0 με σουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Μπρέστ έχασε την μοναδική ευκαιρία του αγώνα για εκείνην με τον Καρντονά να σουτάρει και να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έκαναν και το 3-0 όταν ο Ντενκέι σκόραρε στο 90+3′ με ανάποδο ψαλιδάκι κι άφησε άγαλμα τον Λασονέρ.

Τουλούζ-Αμιάν 2-0

Σε έναν αγώνα που δεν είχε πολλές φάσεις η Τουλούζ επικράτησε με 2-0 της Αμιάν. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα όταν στο 16′ ο Κακουτά έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 45+1′ με σουτ του Μπόισκαρντ λίγο έξω από το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 50′ με γκολ του Μαγένγκο.

Ο Ευθύμης Κουλούρης έκανε το 2-0 για την Τουλούζ με σουτ στο 59′ ενώ πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στην Ligue 1 μετά από αυτό της πρώτης αγωνιστικής. Στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Ναντ- Μονπελιέ 1-0

Σε μια ακόμα αναμέτρηση που δεν είχε πολλές φάσεις η Ναντ νίκησε 1-0 την Μονπελιέ εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν στο 35′ πέναλτι σε μαρκάρισμα που έκανε ο αμυντικός της Μονπελιέ πάνω στον Λούζα με τον διαιτητή να μην δίνει την παράβαση.

Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τους γηπεδούχους με τον με σουτ του Ντελόρτ και τον Λαφόντ να διώχνει σε κόρνερ.

Η Ναντ απείλησε με σουτ του Σιμόν στο 48′ και τον τερματοφύλακα της Μονπελιέ να αποκρούει.

Στο 84′ οι γηπεδούχοι σκόραραν με σουτ του Τουρέ που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα ενώ στο 88′ απείλησε με τον Αμπέιντ και να διώχνει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Ανζέ- Ντιζόν 2-0

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Ανζέ επικράτησε με 2-0 της Ντιζόν εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι στο 29′ δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με τον Αλιουί να σουτάρει και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων να διώχνει.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 70′ όπου μετά από σέντρα ο Μπαχόκεν κεφαλιά έστειλε την μπάλα αουτ ενώ 71′ με σουτ του Μπελάλι έγινε το 2-0. Στο υπόλοιπο μέρος του αγώνα δεν υπήρξε κάποια φάση κι το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος

Αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 31 Αυγούστου

Λυών-Μπορντό 1-1 ( Ντεπάϊ 31′ 1-0, 1-1 Μπριάντ 67′)

Νίμ-Μπρέστ 3-0 ( Φερχάτ 2′,Βάλς 33′,Ντένκει 90+3′)

Τουλούζ-Αμιάν 2-0 (Μακένγκο 49′,Κουλούρης 59′)

Ανζέρ-Ντιζόν 2-0 (Μουζίνγκα 50′,Μπελάλι 71′)

Νάντ-Μονπελιέ 1-0 (Τουρέ 84′)

Κυριακή 1 Σεμπτεμβρίου 

Ρεμς-Λίλ 16:00

Ρεν-Νίς 16:00

Στρασμπούρ-Μονακό 18:00

Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν 22:00

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ