Ισπανικός “εμφύλιος” στο Europa League

Οι τέσσερις αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα (22:00) για την προημιτελική φάση του Europa League με τον ισπανικό “εμφύλιο” να δεσπόζει.

Η Βιγιάρεαλ και η Βαλένθια θα έρθουν αντιμέτωπες στο Στάδιο ντε Λα Κεραμικα, με τις δύο πλευρές να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Οι Κόστα και Γιάμπριτς δεν θα βοηθήσουν τους γηπεδούχους λόγω τραυματισμού, ενώ ο Κοντογκμπιά λόγω τραυματισμού και ο Σολέρ λόγω καρτών δεν συμπεριλαμβάνονται στη αποστολή της Βαλένθια.

Στο Emirates, η Άρσεναλ θα φιλοξενήσει τη Ναπολι, με τους γηπεδούχους να μην έχουν πέντε παίκτες στη διάθεσή τους. Οι Μπεγιερίν, Χόλντιγκ, Γουέλμπεκ, Κοσελνί και Χακά είναι τραυματίες και δεν περιλαμβάνονται στην αποστολή. Οι Αλμπιόλ και Ντιαβαρά δεν ταξίδεψαν με την ομάδα λόγω τραυματισμών.

Η Μπενφίκα θα φιλοξενήσει στο Ντα Λουζ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Πορτογάλοι δεν θα έχουν τον Σάλβιο λόγω τραυματισμού και Ζόνας λόγω καρτών, ενώ η μόνη απώλεια των Γερμανών θα είναι ο Ταβάτα λόγω τραυματισμού.

Η Τσέλσι θεωρείται φαβορί απέναντι στη έκπληξη της διοργάνωσης Σλάβια  Πράγας, οι οποίες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Στάδιο Σινομπό. Παρά τις απουσίες του Σουστσέκ για τους Τσέχους και τους Αμπάντους και τον Βαν Ντινκελ για τους “μπλε”, οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Οι επαναληπτικές αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα αργότερα, στις 18 Απριλίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ