Κάτοικος Ρώμης από Σεπτέμβρη ο Πέδρο

Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του από τον Σεπτέμβριο ο Πέδρο, όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος ειδικεύεται στις μεταγραφές που γίνονται στη γειτονική χώρα.

Ο 32χρονος Ισπανός εξτρέμ της Τσέλσι, αποφάσισε να παραμείνει στους “μπλε” μέχρι και το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, φρόντισε και για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που είναι στην Αιώνια Πόλη. Όπως αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο, είναι τελειωμένη η υπόθεση της μεταγραφής του στους “τζαλορόσι” ως ελεύθερος.

Αυτός θα είναι ο τρίτος σταθμός της καριέρας του μετά την Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Με τους “μπλαουγκράνα” μέτρησε 321 ματς με 99 τέρματα και 62 ασίστ ενώ με τους μπλε του Λονδίνου σκόραρε 43 φορές και μοίρασε 28 ασίστ σε 201 παιχνίδια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ