Κορονοϊός: Tι θα άλλαζε στο ποδόσφαιρο αν ξέραμε…

Η πανδημία του κορονοϊού έχει εξαπλωθεί σε όλη την ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες. Έχει μαζική επίδραση και στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς έχουν αναβληθεί όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα αλλά και οι ευρωπαικές διοργανώσεις.

Ωστόσο, τι θα άλλαζε στον χώρο του ποδοσφαίρου αν γνωρίζαμε εξ’αρχής τις επιπτώσεις που θα είχε ο ιός; Ας δούμε κάποιες περιπτώσεις…

Θα είχε αποκτήσει η Μπαρτσελόνα τον Μπρέιθγουειτ;

Οι “μπλαουγκράνα” απέκτησαν τον Μπρέιθγουειτ από την Λεγκανές τον Φεβρουάριο, καταβάλλοντας το ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 28χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί 127 λεπτά με την φανέλα της πρωταθλήτριας της Ισπανίας πριν το πρωτάθλημα ανασταλλεί, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί να έχουν πληρώσει 141.732 ευρώ για το κάθε λεπτό που έχει ξοδέψει ο παίκτης στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, το γεγονός ότι ο Λουίς Σουάρεζ θα επιστρέψει μες στην άνοιξη, κάνει την μεταγραφή του Μπρέιθγουειτ να μοιάζει με μια δαπανηρή επένδυση.

Θα είχε παρατάξει την ίδια ενδεκάδα ο Ζιντάν κόντρα στην Μπέτις;

Έπειτα από τη νίκη της Ρεάλ επί της Μπαρτσελόνα στο Clasico, ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε ροτέισον στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν.

Οι Βαλβέρδε και Μεντί έμειναν στον πάγκο και η Ρεάλ Μαδρίτης το πλήρωσε αυτό χάνοντας το παιχνίδι και χάνοντας την πρώτη θέση που βρισκόταν στον βαθμολογικό πίνακα.

Και αν η “βασίλισσα” χάσει το πρωτάθλημα εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος; Ο γάλλος τεχνικός θα είχε κάνει πιο προσεκτικές επιλογές σχετικά με την ενδεκάδα αν ήξερε τις εξελίξεις που έφερε ο κορονοιός.

Θα είχε αποκτήσει η Μπάγερν τον Οντριοθόλα?

Η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον Αλβάρο Οντριοθόλα από την Ρεάλ Μαδρίτης τον Γενάρη, όμως η άφιξη του στην Γερμανία δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί με την φανέλα των Βαυαρών μόλις 70 λεπτά, ενώ την ίδια στιγμή η Ρεάλ χρειαζόταν έναν δεξιό οπισθοφύλακα κόντρα στην Βαγιαδολίδ, καθώς οι Καρβαχάλ και Νάτσο ήταν εκτός.

Θα υπήρξε τσακωμός για την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ισπανίας για το Euro 2020;

Οι Λουίς Ενρίκε και Ρόμπερτ Μορένο λογομάχησαν για την θέση του προπονητή στην εθνική Ισπανίας, με τον Μορένο να νιώθει ότι απομακρύνθηκε άδικα μετά την επιστροφή του Ενρίκε στον ρόλο του τεχνικού.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μαζικές αντιδράσεις από τους δύο προπονητές αλλά και από την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όμως τελικά είχε κάποια αξία όλο αυτό;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ