Κόλλησαν στο… μηδέν

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Χιρόνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Laliga.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή καθ’όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα.

Στο 37’ ο Λοσανο βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ, με ένα σουτ μέσα από την περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Παρά τις προσπάθειες οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Σοσιεδάδ και έμειναν στο μηδέν.

Μια ακόμα καλή στιγμή για την Χιρόνα ήταν στο 66’ με τον Στουάνι από την άκρη της περιοχής, όμως δεν σημάδεψε καλά με την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι.

Με αυτόν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας η Χιρόνα έφτασε στους 28 βαθμούς, ενώ η Σοσιεδάδ έφτασε τους 35 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση τους πίνακα.

Χιρόνα: Μπόνο, Ραμαλιο, Αλκαλα, Χουάνπε, Γκαρσία, Λουίζ(70’ Πονς), Γκαρθία, Γκρανελ, Πορτου, Λοσανο(65’ Γκαρσία), Στουάνι

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρουλι, Μουνοζ, Ραούλ Ναβας, Γιορέντε, Θαλντούα, Θουρουτούθα(79’ Πάρντο), Θουμπελντια, Σάντρο, Μερινο, Ογιαρθάμπαλ, Χουάνμι (73’ Μπαουτίστα)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ