Κύπελλο γυναικών: Άνετα στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα ο Παναθηναϊκός νίκησε με 77-39 τον Παναθλητικό στη Θεσσαλονίκη και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου γυναικών στο μπάσκετ.

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη ήταν ανώτερες καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν εύκολα στην νίκη και το ρόζ φύλλο αγώνα με το οποίο θα βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 4 καλύτερες καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Σημείο κλειδί της αναμέτρησης ήταν η δεύτερη περίοδος όταν ο Παναθηναϊκός κατάφερε και μετέτρεψε το εύθραυστο 20-16 υπέρ του στο 37-21 σκορ με το οποίο σφραγίστηκε το πρώτο ημίχρονο. Από εκείνο το σημείο και μετά το νερό είχε μπει στο αυλάκι με τις “πράσινες” να φτάνουν άνετα στην νίκη και στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Πρώτη σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν η αρχηγός Ρούλα Μούλη με 19 πόντους ενώ από τον Παναθλητικό ξεχώρισε η Χαιριστανίδου με 12.

Στην ημιτελική φάση ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία εκ των Εσπερίδων Καλλιθέας, Ελευθερίας Μοσχάτου, και Ολυμπιακού ή Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Παναθλητικός – Παναθηναϊκός 39-77
Διαιτητές: Ελευθεριάδης-Τσιαπλής-Κατωτικίδης
Δεκάλεπτα: 16-20, 21-37, 30-56, 39-77
Παναθλητικός (Διαβολεμένου): Χαιριστανίδου 12(1), Γράψα 3, Γιαννοπούλου 9(1), Μπαξεβάνου, Σαράντη, Καραμπατζάκη 2, Τράντα 4, Μπάσσια, Βαντσιούρη 4, Στάμπη 2, Σιδηροπούλου, Σταματάκη 3.
Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 6, Κοίλια 4, Μούλη 19, Καλαμπάκου 10(2), Καρακασίδου 5, Πολίτη 2, Δίελα 10, Μακέι 9(1), Κούκη, Τάνσταλ 12.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ