Κύπελλο γυναικών: Πέρασε από του Ζωγράφου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας με 62-56 τον ΕΦΑΟΖ για την Β φάση του κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι “πράσινες” της Ελένης Καπογιάννη πήραν από την αρχή το προβάδισμα και με γνώμονα την πολύ καλή αμυντική τους ενέργεια έφτασαν στην νίκη και στο πρώτο φετινό ροζ φύλλο αγώνα.

Ριντ και Χιούστον με 15 πόντους ήταν οι πρώτες σκόρερ για τον Παναθηναϊκό με την Λύμουρα στην επιστροφή της στην ομάδα να πετυχαίνει 10 πόντους. Πολύ καλή εμφάνιση είχε και η Κωτούλα που στο ντεμπούτο της με την πράσινη φανέλα σημείωσε 12 πόντους με 4 τρίποντα.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι από την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη απουσίαζε εξαιτίας τραυματισμού η Μόργκαν.

Από την άλλη ο ΕΦΑΟΖ, που προσπάθησε κυρίως στην τρίτη περίοδο να κάνει την ανατροπή, είχε την Ντάρα να πετυχαίνει 23 πόντους που όμως δεν έφτασαν για την νίκη.

Στη φάση των “8” ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες Καλλιθέας.

ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Παναθηναϊκός 56-62
Διαιτητές:Γιακείμη-Φραγκούλη
Δεκάλεπτα: 19-22, 25-33, 43-46, 56-62
ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Καλτσίδου): Ντάρα 23(3), Βαμβακά 2, Ζουρνή 4, Κεσσέ 3(1), Στεφανίδου 6(2), Μυλωνάκη 3(1), Θεοδωρομανωλάκη 7, Κάιλα 8.
Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 15, Χελιλωτη 4, Μούλη, Λύμουρα 10(2), Καλαμπάκου 6(2), Κωτούλα 12(4), Δίελα, Χιούστον 15.

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Χαιρόμαστε για τη νίκη-πρόκριση που πήραμε σε ένα πολύ σκληρό ματς.  Όπως είδαμε η πρεμιέρα του κυπέλλου επιφύλαξε αρκετές εκπλήξεις. Εμείς καταφέραμε με μέτρια εμφάνιση να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα και αυτό είναι το ζητούμενο σε τέτοιους αγώνες, ακόμα και  με μέτρια απόδοση να φεύγουμε νικήτριες από το γήπεδο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ