Λικέντρα Τζόνσον στο Kingsport.gr: ”Πολύ καλή εμπειρία η Ευρωλίγκα, στο τέλος θα κατακτήσουμε τους στόχους μας”

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 79-54 την Καρόλο για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας Γυναικών. Μετά το τέλος του αγώνα, η Λικέντρα Τζόνσον, που για ακόμα ένα ματς ήταν από τις κορυφαίες μίλησε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και τον Γιάννη Δρόσο.

Η Αμερικανίδα σέντερ, μίλησε για την φετινή εμπειρία στην Ευρωλίγκα και τους εγχώριους στόχους, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του νταμπλ. Ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, να βρεθεί στα Χανιά για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο Final Four του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Λικέντρα Τζόνσον:

Κατ’ αρχάς θα ήθελα ένα σχόλιο για το σημερινό ματς

«Μετά το ματς με τη Ρίγα, νιώσαμε απογοήτευση, καθώς θέλαμε να παίξουμε δυνατά, με ένταση και με προσοχή, ωστόσο νιώσαμε ότι το εγκαταλείψαμε. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας και στον εαυτό μας και να προχωρήσουμε για του χρόνου πλέον. Για το σημερινό παιχνίδι, μπήκαμε και παίξαμε καλά, είχαμε σταθερότητα, ήμασταν καλές επιθετικά και το διαβάσαμε σωστά. Η Τζέσικα (σ.σ. Τόμας), έκανε ένα πολύ μεγάλο ματς, ήταν πολύ καλή. Αμυντικά επίσης κάναμε πολύ καλή δουλειά και γενικώς ήταν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια από όλη την ομάδα. Οπότε, αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή μας».

Για ακόμη μια φορά, ήσουν από τις καλύτερες παίκτριες. Πώς αισθάνεσαι;

«Δεν με νοιάζει αυτό. Εγώ πάντα κάνω την καλύτερη προσπάθεια για την ομάδα μου, χωρίς να με νοιάζει τι θα γράψουν τα στατιστικά».

Ποια ήταν η δική σου εμπειρία για τη φετινή Ευρωλίγκα;

«Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Υπήρχαν και καλές και κακές στιγμές. Βέβαια οι κακές δυστυχώς ήταν περισσότερες. Αλλά ήταν μια πολύ καλή εμπειρία το να παίζεις απέναντι σε παίκτριες που έχουν αγωνιστεί στο WNBA, ή να παίζεις εναντίων παικτριών που έχουν 15 και 20 χρόνια στην Ευρώπη. Δείξαμε το ταλέντο μας και πιστεύω πως αν είχαμε μάθει από κάποια παιχνίδια μας, κυρίως στην αρχή, θα τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα».  

Τώρα επικεντρώνεστε στις εγχώριες διοργανώσεις, πρωτάθλημα και κύπελλο…

«Ναι, τώρα το ενδιαφέρον μας είναι εκεί. Η Ευρωλίγκα δεν είναι το τέλος για εμάς φέτος και δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Το κύπελλο θα το διεκδικήσουμε στην Κρήτη και περιμένουμε τον κόσμο μας να είναι εκεί και να μας υποστηρίξει».

Περιμένουμε δηλαδή ακόμη ένα νταμπλ;

«Ναι, φυσικά! Θα είναι φανταστικό αυτό. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, επικεντρωνόμαστε σε αυτό, γνωρίζουμε τους στόχους μας και στο τέλος θα τους κατακτήσουμε».

Έχετε μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο ο κόσμος στα κερκίδες δεν ήταν πολύς. Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους;

«Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους, αλλά το παιχνίδι σήμερα ήταν στις 5 το απόγευμα, κάποιοι μπορεί να δούλευαν, οπότε δεν μας προβληματίζει αυτό. Αλλά ό,τι και να συμβαίνει ο κόσμος είναι πάντα εδώ για εμάς και εμείς έχουμε την απάντησή μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ