Μάκης Χάβος : « Ξέραμε ότι το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα»

Ο Μάκης Χάβος στην συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα του Παναιτωλικού δήλωσε πως τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους που έκριναν οριστικά την αναμέτρηση. Επίσης πρόσθεσε πως θα κάνει τα πάντα αυτός και η ομάδα του για να σώσουν τους Αγρινιώτες από την δύσκολη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε:

« Ξέραμε ότι το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα και έγινε ακόμη δυσκολότερο όταν δεχθήκαμε το γρήγορο γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το σχηματισμό και το ματς κρίθηκε οριστικά στη φάση του Αριγίμπι που είχαμε το δοκάρι. Μετά χωρίς φάσεις και στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου το σκορ πήγε 0-3 χωρίς κανείς να καταλάβει το πώς και το γιατί.

Στο δεύτερο μέρος ήταν εύκολο για τον Ολυμπιακό να διαχειριστεί την κατάσταση και εμείς βάλαμε κάποια παιδιά για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν στη συνέχεια.

Θα δώσουμε τα πάντα για να σώσουμε την ομάδα κι εγώ προσωπικά το ίδιο. Παραμένω αισιόδοξος για τη συνέχεια και ανυπομονώ για την πρώτη Ιανουαρίου για την ενίσχυση. Με τη δουλειά και τη βοήθεια του Θεού θα βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και το τέλμα.

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη περίοδος τον Γενάρη για μεταγραφές και θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το λάθος.

Ήθελα να πω πάρα πολλά για τη διαιτησία αλλά υπάρχει κανονισμός που το απαγορεύει. Έχουμε συζητήσει το θέμα με τη διοίκηση. Βλέπουμε πάρα πολλά πράγματα…».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ