«Μάχη» για την κορυφή στο Ντόρτμουντ

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Μπάγερν Μονάχου, ταξιδεύει στο Ντόρτμουντ, όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (19:30) την Μπορούσια στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ για την εμβόλιμη 28η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε νίκη ώστε να πλησιάσουν στον ένα βαθμό την Μπάγερν. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι, με νίκη, θα αυξήσουν την απόσταση μεταξύ τους στους 7 βαθμούς, κάνοντας έτσι ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Μπορούσια στο πρωτάθλημα, ενώ με ισοπαλία, θα διατηρήσουν την διαφορά των τριών βαθμών.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Ρόις, Σούλτς και Ζαγκαντού λόγω τραυματισμών,  ενώ και ο Χούμελς θα είναι αμφίβολος, καθώς τραυματίστηκε στον αχίλλειο. Από την άλλη, με την αποστολή της Μπάγερν δεν ταξίδεψαν οι Αλκάνταρα, Κουτίνιο, Σιούλε, Τιάγκο και Τολισό, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου 61

Μπορούσια Ντόρτμουντ 57

Όλοι οι αγώνες:

Τρίτη 26/5

19:30 Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου

21:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φράιμπουργκ

21:30 Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ

21:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ

Τετάρτη 27/5

19:30 Λειψία-Χέρτα Βερολίνου

21:30 Άουγκσμπουργκ-Πάντερμπορν

21:30 Ουνιόν Βερολίνου-Μάιντζ

21:30 Φορτούνα Ντίσελντορφ-Σάλκε

21:30 Χόφενχάιμ-Κολωνία

Πέμπτη 28/5

21:30 Στουτγκάρδη-Αμβούργο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ