Μαρινάκης στα αποδυτήρια για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: «Έτσι θέλω να σας βλέπω, πάμε για πρόκριση στο Κίεβο»!

Πανευτυχής ήταν στα αποδυτήρια ο Βαγγέλης Μαρινάκης που αποθέωσε με αγκαλιές τον Πέδρο Μαρτίνς για το 4-1 με ΑΕΚ ενώ αγκάλιαζε και παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετέβη μετά το ματς στα αποδυτήρια για τα συγχαρητήρια.

Εκεί εκτυλίχθηκε μία πολύ χαρακτηριστική σκηνή που είχε γίνει και μετά το Ολυμπιακός – Μίλαν. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγκάλιασε με θέρμη τον Μαρτίνς και τον αποθέωσε για το πως γύρισε το ντέρμπι στο β’ μέρος για να φτάσει στο τελικό 4-1 και ενώ αγκάλιασε και συνεχάρη και παίκτες των Πειραιωτών. Πλέον ο Μαρινάκης περιμένει μία καλή εμφάνιση αλλά και πρόκριση με τη Ντιναμό στο Κίεβο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, μιλώντας προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στα αποδυτήρια δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του. «Έτσι θέλω να σας βλέπω. Τέτοιες εμφανίσεις θέλω από εσάς. Αποδείξατε σήμερα πως είστε οι καλύτεροι και κάνατε αυτό που ζητήσαμε και μπράβο σας»!

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε ότι «ήταν τρομερά σημαντικό πως δείξατε μες στο γήπεδο ότι είστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Να συνεχίσετε να πιστεύετε στις δυνάμεις σας. Πάμε για την πρόκριση στο Κίεβο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ