Μεγάλη πρόκριση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νίκη και για την Ίντερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε μια θέση στους «16» του Europa League, όπως και η Ίντερ. Η Χετάφε αν και έχασε προκρίθηκε και αυτή στην επόμενη φάση.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπριζ

Νικήτρια με 5-0 αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπριζ.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν από νωρίς με δέκα παίκτες, αφού μόλις στο 22ο λεπτό αποβλήθηκε ο Ντελί.

Πέντε λεπτά αργότερα, με εύστοχο πέναλτι, ο Φερνάντες άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους.

Ο Ιγκαλό στο 34’ έκανε το 2-0 και εφτά λεπτά αργότερα ο ΜακΤόμινεϊ ήρθε να γράψει το 3-0. Στο 82’ Φρεντ σκόραρε και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, o ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Σέλτικ-Κοπεγχάγη

Με 3-1 επικράτησε η Κοπεγχάγη επί της Σέλτικ στο «Σέλτικ Παρκ» και πήρε την πρόκριση.

Ο Σάντος στο 51’ πέτυχε το 0-1 και λίγο πριν το τέλος, στο 83’ ο Εντουάρ με εύστοχο πέναλτι κατάφερε να ισοφαρίσει.

Δεν ήταν όμως αρκετό, αφού στο 85’ ο Μπιέλ έκανε το 1-2 και τρία λεπτά αργότερα ο Ν’ Ντόι διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Μπενφίκα-Σαχτάρ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπενφίκα και τη Σαχτάρ, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 3-3. Το εισιτήριο για τους «16» το πήρε η Σαχτάρ.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Πίτσι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και τρία λεπτά αργότερα ο Ντίας με… αυτογκόλ έφερε το ματς στα ίσα.

Ο ίδιος στο 36’ έστειλε στα σωστά δίχτυα τη μπάλα αυτήν την φορά και πέτυχε έτσι το 2-1. Στο 47’ ο Σίλβα έκανε το 3-1 και δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Στεπανένκο.

Ο Πάτρικ στο 71ο λεπτό ήρθε για να πετύχει το τελικό 3-3.

Ίντερ-Λουντογκόρετς Ραζγκράντ

Η Ίντερ νίκησε με 2-1 την Λουντογκόρετς Ραζγκράντ στην Ιταλία.

Αν και προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 26’ με τον Ολιβέιρα Σόουζα, πέντε λεπτά αργότερα, με αυτογκόλ ο Τερζίεφ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο τέταρτο λεπτό των καθηστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Λουκακού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 2-1.

Άγιαξ-Χετάφε

Την ίδια ώρα ο Άγιαξ νίκησε με 2-1 την Χετάφε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση, αφού στο πρώτο παιχνίδι η Χετάφε είχε επικρατήσει με 2-0.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ματα σημείωσε το 0-1 για την Χετάφε και πέντε λεπτά αργότερα ο Ντανίλο ισοφάρισε.

Στο 63ο λεπτό ο Άιτινγκ σκόραρε και πέτυχε το τελικό 2-1 του αγώνα.

Σεβίλλη-Κλουζ

Στο μηδέν «κόλλησε» η Σεβίλλη με την Κλουζ, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0 και έτσι η Σεβίλλη κατάφερε να προκριθεί.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έμειναν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες στο πρώτο λεπτό των καθηστερήσεων, με την αποβολή του Μπορντεϊάνου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ