Με ανατροπή την νίκη η Μίλαν, δεύτερη σερί γκέλα για Ίντερ

Αγχωτική νίκη για την Μίλαν με 3-2 επί της Ουντινέζε, στο “Σαν Σίρο”. “Χρυσή αλλαγή” ο Ρέμπιτς για την Μίλαν που πέτυχε δύο τέρματα και έδωσε την νίκη στους ροσονέρι, στις καθυστερήσεις. Δεν κατάφερε να φύγει με την νίκη από την έδρα της Λέτσε η Ίντερ, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, για την 20η αγωνιστική της Σέριε Α.

Μπρέσια και Κάλιαρι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, σε μία απίθανη, σε εξέλιξη, αναμέτρηση στο Μάριο Ριγκαμόντι. Ισόπαλες ήρθαν και η Μπολόνια με την Βερόνα, με 1-1. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 66′ μετά από αποβολή του Μπάνι.

Στην 2η θέση παραμένει η Ίντερ, με 47 βαθμούς στο μείον ένα από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Στην 6η θέση βρίσκεται η Κάλιαρι με 30 βαθμούς. Η Βερόνα βρίσκεται στην 10η θέση με 26 βαθμούς, στο συν δύο από την Μπολόνια. Στην 17η θέση παραμένει η Λέτσε με 16 βαθμούς, ένα πάνω από την Μπρέσια που βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Μίλαν – Ουντινέζε 3-2

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Στρίγκερ Λάρσεν. Τραγική έξοδος του Ντοναρούμα που σε ακόμα ένα παιχνίδι έκανε αβίαστα λάθη. Ο τερματοφύλακας της Μίλαν βρήκε την μπάλα και στην έπεσε πάνω στον Λασανιά. Ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα και ο Λάρσεν από πλάγια θέση έξω από την περιοχή, σούταρε και σκόραρε για το 1-0.

Στο 33′ η Μίλαν έχασε μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Καστιγέχο έγινε αποδεκτής της μπάλας μέσα στην περιοχή. Ο Ισπανός σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε έπεσε στην αριστερή του πλευρά και να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση.

Οι Ροσονέρι με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου κατάφεραν και ισοφάρισαν, με την “χρυσή αλλαγή”, όπως αποδείχθηκε, τον Ρέμπιτς. Πολύ ωραία συνεργασία των Μιλανέζων, ο Κόντι μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και γύρισε για τον Ρέμπιτς. Εκείνος στην συνέχεια πλάσαρε, μέσα από την μικρή περιοχή, για το 1-1.

Η Μίλαν κατάφερε και έκανε την ανατροπή, με απίθανο σουτ του Ερνάντεζ στο 72ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και άτσαλη απομάκρυνση των αμυντικών, η μπάλα στρώθηκε στον Γάλλο που με μονοκόμματο συρτό σουτ, έκανε το 2-1.

Στο 85′ η Ουντινέζε ισοφάρισε σε 2-2. Μετά από σέντρα που έβγαλε από τα δεξιά ο Λάρσεν, ο Λασανιά με υπέροχη κεφαλιά “ψαράκι” έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας ξανά τις ισορροπίες.

Η ομάδα του Πιόλι, ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Ο Ρέμπιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και στο 90+3′, σκόραρε με ένα αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή, γράφοντας το 3-2, δίνοντας την νίκη στην Μίλαν.

Λέτσε – Ίντερ 1-1

Στο 20′ η Ίντερ άνοιξε το σκορ με τον Λουκάκου. Το γκολ ωστόσο ακυρώθηκε στην συνέχεια, για οφσάιντ, παραμένοντας το 0-0.

Στο 22′ ο Ντονάτι έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μπαρέλα. Ο διαιτητής έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Ντονάτι, κρατώντας την αρχική του απόφαση ύστερα και από εξέταση στο VAR.

Η καλύτερη στιγμή για την Ίντερ ήταν στο 29ο λεπτό. Ο Μπρόζοβιτς πήρε την μπάλα και έκανε μια ωραία ενέργεια στο όριο της περιοχής. Στην συνέχεια σούταρε με την μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σένσι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι αρχικά, ωστόσο στην συνέχεια και αφού συμβουλεύτηκε το VAR πήρε, πίσω την απόφαση του.

Η Ίντερ βρήκε το τέρμα που έψαχνε με τον Μπαστούνι. “Χρυσή αλλαγή” ο 20χρονος αμυντικός που μπήκε στο 68′ και σκόραρε στο 72′ για το 1-0, με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μπιράγκι.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, καθώς η Λέτσε στο 77′ έκανε το 1-1. Ο Μάγιερ έκανε την κούρσα από τα αριστερά και μπήκε στην περιοχή. Στην συνέχεια σέντραρε με τον Μανκόσι στην κίνηση να πλασάρει ιδανικά.

Μπρέσια – Κάλιαρι 2-2

Στο 20ο λεπτό η Κάλιαρι έκανε το 1-0, ύστερα από σέντρα του Νάντεζ από τα δεξιά και κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο.

Η Μπρέσια βρήκε την απάντηση άμεσα και στο 28′ έκανε το 1-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόναλι, ο Ερνέστο Τορεγκρόσε έπιασε μια κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δεξί “γάμα” του ανήμπορου να αντιδράσει Όλσεν.

Η Μπρέσια έκανε την ανατροπή, με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 49′ ξανά ο Τορεγκρόσα σκόραρε με ασύλληπτο σουτ από τα 30 μέτρα, κάνοντας το 2-1.

Οι ροσομπλού ισοφάρισαν σε 2-2. Στο 68′ ο Ζοάο Πέδρο και πάλι, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε και πάλι την ισορροπία στο σκορ.

Ο Μπαλοτέλι άφησε την Μπρέσια με δέκα παίκτες στο 82′. Ο Ιταλός επιθετικός έκανε επικίνδυνη προβολή χτυπώντας στο κεφάλι τον αντίπαλο του.

Μπολόνια – Βερόνα 1-1

Η Μπολόνια άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, με τον Μπάνι. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιταλός αμυντικός έπιασε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0. Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Μπάνι στην σεζόν.

Η Μπολόνια σε δύο λεπτά έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο τέρμα. Αρχικά στο 39′ με τον Σανσόν ο οποίος είχε δοκάρι σε σουτ του μέσα από την περιοχή. Στην επόμενη φάση για την Μπολόνια, ο Σανταντέρ έπιασε ένα καλό σουτ από τη άκρη της περιοχής με τον Σιλβέστρι να κάνει μια εκπληκτική επέμβαση.

Η Μπολόνια στο 66ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες. Ο σκόρερ του γκολ των γηπεδούχων δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά.

Η Βερόνα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπορίνι στο 81′. Ο Ιταλός στράικερ σκόραρε με κεφαλιά, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ