Με Λακαζέτ στους ‘4’ η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ νίκησε και στο Σαν Πάολο της Νάπολης με 0-1 και πήρε την πρόκριση πανηγυρικά για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο αγώνας:

Στο 17′ ο Καγιεχόν πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε όμως πάνω στον Τσεχ.

Στο 28′ ο Ζιελίνσκι σέντραρε, ο Μίλικ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Τσεχ.

Στο 36′ η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με τον Λακαζέτ. Οι κανονιέρηδες κέρδισαν φάουλ, ο Γάλλος φορ εκτέλεσε το φάουλ στην δεξιά γωνία της Νάπολι για το 0-1.

Στο 48′ ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε ευκαιρία για το 0-2. Ο Αφρικανός επιθετικός πήρε την μπάλα στην περιοχή σούταρε αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Μερέτ που έδιωξε σε κόρνερ με δυσκολία.

Στο 58′ και πάλι ο Ομπαμεγιάνγκ με κεφαλιά από κόρνερ απείλησε τον Μερέτ που έδιωξε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις:

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μακσίμοβιτς(Μέρτενς 46′), Τσίριτσες, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ(Ρούι 71′), Καγιεχόν, Άλαν, Ρουίθ, Ζιελίνσκι, Μίλικ, Ινσίνιε(Γιουνές 60′)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τορέιρα, Τζάκα(Ελνένι 61′), Κολάσινατς, Ράμσεϊ(Μικιταριάν 34′), Λακαζέτ(Ιβόμπι 68′), Ομπαμεγιάνγκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ