Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Οσασούνα και Μπαρτσελόνα

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Οσασούνα και Μπαρτσελόνα με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έφτασε ένα βήμα πριν την ανατροπή αλλά τελικά το πέναλτι που έκανε ο Πικέ χάρισε το δεύτερο γκολ της Οσασούνα.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει στη διάθεσή της τους Λουίς Σουάρες, Λιονέλ Μέσι και Ουσμάν Ντεμπελέ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Η Μπαρτσελόνα είχε μεν τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά ωστόσο στο 7’ ο Τόρες άνοιξε το σκορ για την Οσασούνα. Επιασε ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση και από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Τερ Στέγκεν, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Οι Καταλανοί έχαν πολύ μέτρια εικόνα και δεν είχαν απειλήσει την εστία του Ρουμπέν σε αντίθεση με την Οσασούνα η οποία διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της προβάδισμα και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0.

Οι «Μπλαουγκράνα» μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχαν στο 51’ με τον 16χρονο Φατί μόλις πέντε λεπτά μετά τη είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κάρλες Πέρεθ έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Φάτι με υπέροχη κεφαλιά νίκησε τον Ρουμπέν, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Λίγα λεπτά αργότερα η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή με τον Αρτούρ στο 64’ ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με σουτ νίκησε τον Ρουμπέν για το 2-1.

Ένα λάθος του Πικέ που βρήκε την μπάλα με το χέρι σε γύρισμα του Βιγιάρ, ανάγκασε τον διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα στο 81’. Ο Τόρες ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Σκόρερ: 7′, 81’ (πεν) Τόρες/ 51′ Φατί, 64′ Αρτούρ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ (Χαγκόμπα Αρασάτε): Ρουμπέν, Αριδάνε, Οϊερ, Βιδάλ, Ντ. Γκαρθία, Εστουπινιάν, Μέριδα, Τόρες, Ραούλ Γκαρθιά (65’ Ιμπάνιεθ), Αβιλα, Μπραντόν (76’ Βιγιάρ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέντο (46’Φατί) , Λενγκλέ, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Σέρζι Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Ραφίνια (53’ Αρτούρ), Κάρλες Πέρεθ, Γκριεζμάν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ