Νέα ήττα σοκ για την Ρόμα

Ακόμη ένα “κάζο” υπέστη η Ρόμα, αυτή την φορά στην έδρα της, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από την Μπολόνια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Ρόμα βρίσκεται στην 5η θέση με 39 βαθμούς, ενώ από την άλλη, η Μπολόνια ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην 6η έχοντας 33 βαθμούς.

Η Μπολόνια άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Ορσολίνι. Όμορφη μπαλιά με το εξωτερικό από τον Μπάροου, ο Ορσολίνι πετάχτηκε μέσα στην περιοχή και με την μία πλάσαρε για το 1-0. Η Ρόμα όμως βρήκε τρόπο να απαντήσει και τα κατάφερε με το αυτογκόλ του Ντένσγουιλ στο 22′. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, καθώς η Μπολόνια τρία λεπτά αργότερα, στο 26ο λεπτό, με ένα απίθανο σουτ του Μπάροου από το όριο της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στο 51ο λεπτό. Ο Μπάροου πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έκανε μια υπέροχη κούρσα, πέρασε δύο αμυντικούς της Ρόμα και με ιδανικό πλασέ έκανε το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Ρόμα, ήταν στο 72′ να μειώσει κι άλλο σε 3-2, με κεφαλιά του Μικιταριάν.

Η Ρόμα έμεινε με δέκα παίκτες στο 80ο λεπτό, μετά από απευθείας αποβολή του Κριστάντε.

Ρόμα (Φονσέκα): Λόπεζ, Κολάροφ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Σάντον (61′ Πέρες), Κριστάντε, Βερετούτ (79′ Κάλινιτς), Περότι, Μικιταριάν, Ουντέρ (57′ Πέρεζ), Ντζέκο.

Μπολόνια (Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Μπάνι, Ντένσγουιλ, Σούτεν, Σβάνμπεργκ (73′ Ντομίνγκεζ), Ορσολίνι (83′ Όλσεν), Σοριάνο, Μπάροου (86′ Τζουγουάρα), Παλάσιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ