Νίκησε την Λαμία ο ΟΦΗ και μπήκε στα πλέι-οφ

Για την 26η αγωνιστική της Super League, ο ΟΦΗ υποδέχτηκε την Λαμία στο Γεντί Κουλέ, νίκησε εύκολα με 3-0 και θα παίξει στα πλέι-οφ.

Ο ΟΦΗ έπαιζε τον αγώνα της χρονιάς για την είσοδο του στα πλέι-οφ και ήταν αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία. Από το πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί “καθάρισαν” την νίκη καθώς προηγήθηκαν με 3-0 παίζοντας εξαιρετικά.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, οι γηπεδούχοι όμως συνέχισαν να απειλούν και έλεγχαν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ και την Κρητική ομάδα να πανηγυριζεί μια μεγάλη νίκη.

Ο ΟΦΗ τερμάτισε στην 5η θέση με 34 βαθμούς( ισοβαθμεί με τον Άρη αλλά υπερτετεί) και θα αγωνιστεί στα πλέι-οφ και κάνουν όνειρα για Ευρώπη μετά από 20 χρόνια, ενώ η Λαμία τερμάτισε στην 11η με 27 βαθμούς και θα συμμετέχει στα πλέι-άουτ.

 Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ μόλος στο 2ο λεπτό, έπειτα από έξυπνη ασίστ του Τσιλιανίδη στον Φιγκεϊρέδο που δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Επασί για το 1-0.

Στο 9΄ο Ναμπί σούταρε από μακριά και νίκησε τον 1τερματοφύλακα της Λαμίας για 2-0, με τους Κρητικούς να δείχνουν έτοιμοι για τα πλεί-οφ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ πετούσαν φωτιές και στο 21΄ο Σεμέντο έκανε μία όμορφη κίνηση, έκανε σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και έγραψε το 3-0 για τον ΟΦΗ.

Στο 24΄ ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε τοκόρνερ, ο Βύντρα πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 53΄ Νέιρα βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά ο Επασί απέκρουσε.

Ο Σεμέντο δοκίμασε στο 66΄από καλό σημείο να σκοράρει, αλλά το σουτ το πέρασε άουτ, ενώ στο 75ο λεπτό το σουτ του Τσιλιανίδη βρήκε πάνω στα σώματα.

Ο Ρόμανιτς έκανε ένα σουτ στο 76΄, αλλά ο Σωτηρίου δεν είχε πρόβλημα να αποκρούσει το σουτ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης(72΄Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Σεμέδο, Ναμπί(88΄ Στάικος), Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο(79΄Μάνος)

Λαμία: Επασί, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Βασιλογιάννης(46΄ Μπεχαράνο), Σκόνδρας, Δημούτσος, Ρόμαντις, Καραμάνος(57΄ Βιγιάλμπα), Αραβίδης(87΄Πίνο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ