Νίκη για την Γιουνάιτεντ, θρίλερ για μια θέση στην τετράδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την νίκη κόντρα στις αλεπούδες της Λέστερ στην έδρα της δεύτερης και απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τέταρτη Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε από νωρίς το καλό πρόσωπο της με τον Όλα Σόλσκιερ στον πάγκο και άνοιξε το σκορ στο στο 9ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Ράσφορντ από την ασίστ του αναγεννημένου, Πολ Πογκμπά.

Έπειτα η Λέστερ ήταν αρκετά επιθετική όπως και η Γιουνάιτεντ συνέχισε το καλό της πρόσωπο. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος πήγαινε πάνω – κάτω και οι δύο ομάδες δημιουργούσαν ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος η Λέστερ έψαξε το γκολ και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και έκλεισε τους κόκκινους διαβόλους στα καρέ τους κάνοντας επικίνδυνες αντεπιθέσεις αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει έστω έναν βαθμό.

Οι συνθέσεις:

Λέστερ: Σμάιχελ, Μακγκουάιρ, Εβανς, Τσίλγουελ, Ρικάρντο, Μεντί(Ιγκενάτσο 84′), Εντιντί, Γκρέι(Οκαζάκι 74′), Μάντισον(Γκέζαλ 62′), Μπαρνές, Βάρντι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπεγί, Λίντελοφ, Σο, Γιάνγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Σάντσες(Μαρσιάλ 67′), Πογκμπά, Λίνγκαρντ(Τζόουνς 90′), Ράσφορντ(Λουκάκου 78′)

Κάρτες:

Κίτρινες: Βάρντι 20′, Μεντί 45′, Γκέζαλ 82′ – Λίνγκαρντ 32′, Μάτιτς 42′, Σο 80′

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ