Ολυμπιακός: Αντιμέτωπος με τη Βαλένθια για τη “νέα αρχή”

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague την Βαλένθια στο ΣΕΦ (21:30). 

Νέο ξεκίνημα αναζητάνε οι “ερυθρόλευκοι”, κόντρα στην Βαλένθια, έπειτα και από την λήξη της συνεργασίας του Ντέιβιντ Μπλατ με τους “Πειραιώτες”. Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο βοηθός του Κεμζούρα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους, ώστε να καλυτερέψει το κλίμα της ομάδας και να βρεθεί η “ερυθρόλευκη” ταυτότητα. Ο Κεμζούρα θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς δεν υπάρχει κάποια απουσία στο ρόστερ της ομάδας.

Από την άλλη, η Βαλένθια θα παραταχθεί στο ΣΕΦ με στόχο την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, όμως θα έχει ένα έξτρα πρόβλημα ενόψει της σηνερινής αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο Χάουμε Πονσαρνάου δεν θα μπορεί να υπολογίζει για το ματς στο ΣΕΦ τον Λουί Λαμπεϊρί. Ο Γάλλος φόργουορντ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό.

Η διαιτητική τριάδα θα αποτελείται από τους Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ