Ο Απόστολος Μητιντζής μιλάει για τις επαφές του ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο

O πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζόγλειο, Απόστολος Μητιντζής μίλησε στο Paokday για τις επαφές που υπάρχουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο στάδιο.

Aναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου:

Για το σημείο που βρίσκονται  οι επαφές με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

“Υπάρχει μια συζήτηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ  για να φιλοξενηθεί στο Καυτανζόγλειο  μόλις ξεκινήσουν οι εργασίες  στην Τούμπα ακόμη και για την επόμενη σεζόν. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παραχωρητήριο  στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  για να είναι καλλυμένος προς την UEFA εφόσον χρειαστεί, αλλά και σε περίπτωση που ολοκληρωθούν όλα τα γραφειοκρατικά θέματα και θα πρέπει η ομάδα να μετακομίσει να είναι τακτοποιημένος. Απο εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι άλλο”

Για το αν ο ΠΑΟΚ μετακινηθεί οριστικά στο Καυτανζόγλειο από το καλοκαίρι: 

“Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα αν και την βρίσκω λίγο δύσκολο γιατί ο ΠΑΟΚ περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την Τούμπα και όπως ξέρετε υπάρχει μια γραφειοκρατία και διαβουλεύσεις που αν ολοκληρωθούν είναι πιθανό.”

Για τις εργασίες που θα γίνουν στο Καυτανζόγλειο:

 “Σίγουρα θα πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες γιατί οι προδιαγραφές τους σταδίου δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις της UEFA.Έχει αρκετές όπως είναι οι κάμερες, τουρνικέ και άλλες επεμβάσεις που αυτή την στιγμή δεν έχει το Καυτανζόγλειο.”

Για το αν υπάρχει ο φόβος να μην προλάβουν να ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα μέχρι την στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα χρειαστει το στάδιο: 

” Όχι δεν υπάρχει τέτοια ανυσηχία γιατί οι επεμβάσεις αυτές δεν είναι τόσο μεγάλες έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές που χρειάζονται για τους αγώνες του Champions League. Σε γενικές  γραμμές υπάρχουν οι υποδομές  απλώς χρειάζονται κάποιες λεπτομέριες. Αν παρθεί η απόφαση για οριστική μετακόμιση του ΠΑΟΚ αυτές θα γίνουν άμεσα “

πηγή: paokday.gr
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ