“Ο Ματέο έχει πωληθεί”

Στα Κανάρια Νησιά, βρέθηκε ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος τις προηγούμενες ημέρες και συναντήθηκε με τον ομόλογό του από την πλευρά της Λας Πάλμα, Ρόκο Μαϊορίνο για να συζητήσουν σχετικά τον Ματέο Γκαρσία.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον Άρη από το καλοκαίρι του 2018 με την μορφή δανεισμού και η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μια από αυτές που θέλουν να τον προσθέσουν στον ρόστερ της.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Άνχελ Ραμίρεζ, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ανέφερε ότι ο νεαρός Αργεντίνος έχει ήδη πωληθεί, χωρίς να αναφέρει ποια είναι η ομάδα που το πρόσθεσε στο ρόστερ της, λόγω ρήτρας εμπιστευτικότητας. Η ομάδα της Λας Πάλμας θα προσθέσει στα ταμεία της 3 εκατομμύρια ευρώ συνολικά μετά την συμφωνία.

«Ο Ματέο Γκαρσία έχει πωληθεί. Δεν πρόκειται να πούμε ποια ομάδα τον αγόρασε, λόγω ρήτας εμπιστευτικότητας, την οποία θα σεβαστούμε. Όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις», ανέφερε ο Α. Ραμίρεζ.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον Άρη, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έδειξαν ο ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ