Πήρε την Ελένη Τζέλιου η Ολύμπια Λάρισας

Τη μεταγραφή της Ελένης Τζέλιου ανακοίνωσε η Ολύμπια Λάρισας και θα την ενισχύσει την καινούρια χρονιά στο πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών.

Η νεαρή πλέι μέικερ αγωνίστηκε πέρυσι στον Ολυμπιακό Καρδίτσας, τον οποίο οι διοικούντες τη λαρισινή ομάδα ευχαρίστησαν για την παραχώρησή της.

Η ανακοίνωση: «Η Ολύμπια Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της νεαρής pointquard Ελένης Τζέλιου. Η ταλαντούχα αθλήτρια προέρχεται από τα Τρίκαλα ενώ πέρυσι αγωνιζόμενη με τα χρώματα του Ολυμπιακού Καρδίτσας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την συνολική της απόδοση σε εκτελεστικό και οργανωτικό επίπεδο. Η Διοίκηση της Ολύμπιας Λάρισας καλωσορίζει την Ελένη στην πορτοκαλί οικογένεια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Το Δ.Σ. επίσης ευχαριστεί και την διοίκηση του Ολυμπιακού Καρδίτσας για την ανταπόκρισή του στην παραχώρηση της αθλήτριας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ