Παπανικολόπουλος: “Παίξαμε ελκυστικά στην επίθεση και σοβαρό μπάσκετ στην άμυνα.”

Ο προπονητής του Περιστερίου, Νίκος Παπανικολόπουλος, στάθηκε στο όμορφο και ελκυστικό μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα του κόντρα στη Γκαζιαντέπ, με αποτέλεσμα την πολύ σημαντική νίκη.

Ο Έλληνας προπονητής, μετά την μεγάλη νίκη του Περιστερίου, έκανε δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου και στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, στα σημαντικά στοιχεία της αναμέτρησης, αλλά και στα “κενά” των παικτών κατά την διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά τι είπε:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας, έδωσαν το 100%. Σε όλα τα παιχνίδια δίνουν το 100%. Από κει και πέρα το παιχνίδι είχε πολύ καλές στιγμές στις οποίες η ομάδα έπαιζε ελκυστικό μπάσκετ στην επίθεση και πολύ σοβαρό μπάσκετ στην άμυνα. Υπήρχαν όμως και πολύ μεγάλα κενά που άφηναν τον αντίπαλο να επιστρέψει από μεγάλες διαφοράς 13 και 10 πόντων σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Όταν τα πράγματα κυλούσαν φυσιολογικά, η ομάδα έβρισκε λύσεις, είχαμε πάρα πολλά ελεύθερα σουτ, μπορούσαμε να επιτεθούμε και μέσα και έξω από το καλάθι. Όταν έβαλαν όμως πεντάδες με τον Γέλοβατς στην θέση 5, και έπρεπε να προσαρμοστούμε λίγο πιο γρήγορα, η ομάδα είχε κενά στην απόδοση της. Το κακό είναι ότι είχαμε κενά και στα δυο μέρη του γηπέδου τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Θα πρέπει να τα φτιάξουμε αυτά και να συνεχίσουμε πολύ αισιόδοξα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ