Πελεγκρίνι: “Αν ο Αρναούτοβιτς είναι ήρεμος μπορεί να κάνει τη διαφορά”

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς πρέπει να ξεχάσει τους εξωτερικούς παράγοντες και να συγκεντρωθεί στον στόχο του, όπως δήλωσε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Παρα τις πολλές πιθανότητες για τον παίκτη να φύγει από τον σύλλογο το καλοκαίρι, ο Πελεγκρίνι είναι αισιόδοξος πως αν ο Αυστριακός συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, θα κάνει μεγάλη διαφορά στην Γουέστ Χαμ.

«Με αυτή την ομάδα, με τον Μάρκο, με μία σεζόν χωρίς φασαρίες, ήρεμος και απλώς παίζοντας ποδόσφαιρο πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά. Την προηγούμενη σεζόν, για διαφορετικούς λόγους, είχε κακό ξεκίνημα αλλά μετά έδειξε τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο» και πρόσθεσε.

«Αυτή την σεζόν, ακριβώς το ίδιο, όταν ήταν συγκεντρωμένος έπαιξε το ίδιο και έκανε την διαφορά, ελπίζω ότι την επόμενη χρονιά θα παραμείνει συγκεντρωμένος όλη την χρονιά. Είμαι σίγουρος για εκείνον ότι αυτή η χρονιά ήταν ένα καλό μάθημα. Έμαθε κάποια πράγματα και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι την επόμενη χρονιά θα δούμε ένα καλύτερο Μάρκο», είπε ο τεχνικός των «Σφυριών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ