Πεντάρα επί του τραγικότατου Αστέρα ο Ολυμπιακός

Κόντρα στον ίσως χειρότερο Αστέρα Τρίπολης όλων των εποχών ο Ολυμπιακός πήρε την πιο άνετη νίκη του στο πρωτάθλημα με 0-5, μέσα σε μία έδρα όπου πάντα παραδοσιακά δυσκολευόταν.

Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον όλα τα παιδαριώδη λάθη των παικτών του Αστέρα.

Οι Αρκάδες  ήταν εκτός τόπου και χρόνου, με όλες τους τις γραμμές σε τρικυμία. Δεν έπαιξαν με σθένος ούτε με ψυχή κι έμοιαζαν σαν να τα είχαν παρατήσει από τα πρώτα μόλις λεπτά της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν προηγηθούν με δύο τέρματα πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Αρχικά στο 5’ ανενόχλητα ο αμαρκάριστος Μασούρας άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα του Σουντανί από τα δεξιά.

Το 0-2 σημειώθηκε στο 9’ από τον Ποντένσε σε μία εξαιρετική αντεπίθεση, όπου νίκησε τον Παπαδόπουλο σε τετ-α-τετ.

Λίγα λεπτά αργότερα(16’) ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα, Πασαλίδης, πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια για το επικίνδυνο τάκλιν με τα δύο πόδια που έκανε στον Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος  δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι και βγήκε αλλαγή.

Στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μουνάφο αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να ντριμπλάρει ανάμεσα σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού παρά να δώσει σίγουρη πάσα δίπλα του. Αποτέλεσμα της απερισκεψίας αυτής ήταν να χάσει την μπάλα από τον Ελ Αραμπί ο οποίος πάσαρε κάθετα στον Σουντανί και αυτός με ένα τσίμπημα της μπάλας έγραψε το 0-3.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου(44’) ο Ολυμπιακός έκανε 4 τα τέρματα του με σκαστή κεφαλιά του Ελ Αραμπί έπειτα από σέντρα του Ραντζέλοβιτς από τα δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε να κάνει πάρτι στην παιδική χαρά του Αστέρα. Ύστερα από αλλεπάλληλες χαμένες ευκαιρίες κι ένα δοκάρι του Μπουχαλάκη στο 68’, το τελευταίο γκολ ήρθε στο 75’ από την προβολή του Μασούρα. Την ασίστ την χρεώθηκε ο Σουντανί.

Έτσι έπειτα από 14 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός παρέμεινε πρώτος με 14 βαθμούς ενώ ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να βρίσκεται στην 12η θέση με μόλις 12 βαθμούς στο σύνολο.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο(65’ Μουνάφο), Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντες(21’ Βαλιέντε), Μπαράλες(Μπ. Φερνάντες).

 

Ολυμπιακός(Πέδρο Μάρτινς): Σα, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Γκιγέρμε(19’ Μπουχαλάκης), Μασούρας, Ποντένσε(37’ Ραντζέλοβιτς), Σουντανί, Ελ Αραμπί(65’ Γκερέρο).

 

Κίτρινες κάρτες: Τασουλής(51’)/-

Κόκκινες κάρτες: Πασαλίδης(16’)/-

 

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Σαμοΐλης (Αθηνών)

Τέταρτος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ