Πολύτιμη νίκη για τον Λεβαδειακό

Λεβαδειακός και Άρης ήρθαν αντιμέτωπες στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια πολύτιμη νίκη με 1-0,στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ λιγκ,

Στο ντεμπούτο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Λεβαδειακού, κατάφερε να πάρει το πρώτο «τρίποντο» μετά από 2,5 μήνες (τελευταία νίκη στις 10 Νοεμβρίου επί του ΟΦΗ) και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη ο Άρης δεν κατάφερε να πλησιάσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μαρκόφσκι.

Ο αγώνας:

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 17′ για τον Άρη με τον Ντιγκινί να βρίσκεται στην περιοχή, επιχειρώντας το σουτ, αλλά ο Μπάγιτς απέκρουσε και κράτησε το 0-0.

Οι δύο πλευρές πίεζαν αρκετά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ανοιχτοί διάδρομοι για κάποια ευκαιρία.

Στο 25′, ο Μαρκόφσκι, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Γιακουμάκη,βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 27′, ο Σιώπης έκανε την σέντρα αλλά ο συμπαίκτης του, που έκανε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 38’, ο Λεβαδειακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μαρκόφσκι. Ο Τσαμπούρης έκανε την σέντρα με τον Μαρκόφσκι να κάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Άρης δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν την λήξη του ημιχρόνου, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης ξεκίνησε δυνατά, δημιουργώντας ευκαιρίες στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει. Οι Βοιωτοί, ωστόσο, βρέθηκαν στην αντίπαλη εστία, δημιουργώντας ευκαιρίες χωρίς να σημειώσει το γκολ. Ο Άρης ήταν επιθετικός με την περισσότερη ώρα να βρίσκεται στην αντίπαλη εστία, η άμυνα του Λεβαδειακού, όμως, στάθηκε εμπόδιο.

Ο Γκαρσία στο 77′ έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά δεν έπιασε καλά την μπάλα.

Στο 84΄ το σουτ του Ματίγια δεν βρήκε στόχο και ο Άρης, παρά τις ευκαιρίες, δεν ισοφάρισε, με τον Λεβαδειακό να αντέχει και να κρατάει το 1-0 μέχρι το τέλος.

Κίτρινες: Άνγκουα, Κονέ –  Σιώπης

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ζησόπουλος, Κονέ, Στανόγιεβιτς, Μαρκόφσκι, Νανγκίς (Σαβαντογκό 62′), Γιακουμάκης (Μητρόπουλος 69′)

Άρης: Κουβέρτα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντογκινί, Γκαρσία (Μαρτίνεζ 82′), Βαλεριάνπς, Ματίγια, Τζανακάκης, Σιώπης, Κορούτ (Λάραον 46′), Τόνσο (Διαμαντόπουλος 73′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ