Ράμσντεϊλ: «Φαίνεται πως κόλλησα τον ιό όταν πήγα για ψώνια»

Ο Άαρον Ράμσντεϊλ της Μπόρνμουθ  παραδέχτηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο νεαρός τερματοφύλακας των «κερασιών» όπως είπε πιθανόν να κόλλησε τον ιο όταν πήγε για ψώνια.

Ο 22χρονος γκολκίπερ όσο υπήρχε αγωνιστική δράση είχε πολύ καλή απόδοση και κατέγραψε 28 συμμετοχές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθώ να βγάλω άκρη εδώ και δύο μέρες. Το τεστ μου την προηγούμενη Δευτέρα ήταν αρνητικό. Οπότε την εβδομάδα που μας πέρασε έκανα τα συνήθη απλά πράγματα όπως το να πάω στο σούπερ μάρκετ ή στο βενζινάδικο για να βάλω βενζίνη στο αμάξι μου.

Αν κολλήσεις τον ιό, φαίνεται στο αίμα σου. Πέρασαν τρεις μέρες ανάμεσα στα δύο τεστς. Ήμουν προσεκτικός όσο και πριν με την καραντίνα και φαίνεται πως κόλλησα τον ιό όταν πήγα για ψώνια».

Να αναφέρουμε πως αύριο Τετάρτη 27/5 οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θα ψηφίσουν εάν θα συνεχίσουν τις προπονήσεις με επαφές μεταξύ των παικτών, με στόχο την επανέναρξη της Πρέμερ Λιγκ μέσα στον Ιούνιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ