Σκορ πρόκρισης για ΑΕΚ Λάρνακας, ισόπαλη η Χόνβεντ με την Κραϊόβα

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες 21 αναμετρήσεις για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League με… ελληνικό ενδιαφέρον.

Σκορ πρόκρισης πήρε η ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας με 3-0. Ισόπαλες 0-0 αναδείχθηκαν Χόνβεντ και Κραϊόβα στην Ουγγαρία, με το νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για ένα εισιτήριο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ίδιο αποτέλεσμα και ανάμεσα σε Μόλντε και Κουκαρίτσκι, που θα διασταυρωθεί ο Άρης, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ.

Στα άλλα ματς, νίκες είχαμε για τα περισσότερα φαβορί.  Μοναδικές εκπλήξεις, η νίκη της Πιουνίκ και της Nέφτσι Μπακού, ενώ ισοπαλίες απέσπασαν Ζρινίσκι και Τσικούρα από Ουτρέχτη και Αμπερντίν αντίστοιχα.

Στη Λάρνακα, η ομώνυμη ΑΕΚ χρειάστηκε 8 λεπτά (67′-75′)  για να βάλει τρία γκολ στη Λέφσκι και να… καθαρίσει τη μπουγάδα ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία. Σκόρερ οι Γιάννου, Ρουίζ, και Χέβελ στο τελικό 3-0. Τους Κύπριους βοήθησε η αποβολή του Μιλάνοφ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με το βλέμμα της ΑΕΚ στραμμένο στο ΕΤΟ Park, Χόνβεντ και Κραϊόβα έμειναν στο μηδέν, μετά από ένα ισορροπημένο ματς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς στη Ρουμανία.

Η Μόλντε δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί με την σέρβικη Τσουκαρίτσκι, καθώς σε 21 τελικές προσπάθειες δε βρήκε δίχτυα. Έτσι, έμεινε το 0-0. Τα νέα πάντως είναι καλά για τον Άρη, που αν περάσει την ΑΕΛ δε θα έχει να αντιμετωπίσει κάποια ομάδα φόβητρο.

Τα αποτελέσματα:

Πιουνίκ Ερεβάν-Γιαμπλονέτς 2-1

Βέντσπιλς-Γκζίρα 4-0

Γκαμπάλα-Ντινάμο Τιμπίλσι 0-2

ΑΕΚ Λάρνακας-Λέφσκι 3-0

Παρτιζάνι-Σερίφ Τιρασπόλ 0-1

Ουτρέχτη-Ζρινίσκι 1-1

Τσικούρα-Αμπερντίν 1-1

Χόνβεντ-Κραϊόβα 0-0

Αλασκέρτ-Ντ. Βουκουρεστίου 0-3

Αρσεναλ Τούλα-Νέφτσι 0-1

Φλορα-Άιντραχτ 1-2

Χάουγκσουντ-Στουρμ Γκρατς 2-0

Γκνανσκ-Μπρόντμπι 2-1

Μλάντα-Ορνταμπάσι 1-1

Μόλντε-Τσουκαρίτσκι 0-0

Σαχτιόρ-Έσμπιεργκ 2-0

Μαλάτιασπορ-Λιουμπλιάνα 2-2

Κόναχ-Παρτιζάν 0-1

ΤΣΣΚΑ Σόφια-Όσιεκ 1-0

Μπερ Σεβά-Αλμάτι 2-0

Πλόβντιβ-Τρνάβα 2-0

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ