Στο ρελαντί το 2 στα 2!

Χωρίς να δυσκολευτεί, ο Ολυμπιακός επικράτησε με ένα χορταστικό 5-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, κάνοντας παράλληλα το 2 στα 2.

Σκόρερ ο Ελαμπντελαουί στο 34’, ο Φορτούνης στο 41’ με πέναλτι, Ποντένσε στο 55’, Γκερέρο στο 90′ και Μεριά στο 92′.

Το ματς έγινε εν μέσω της μεταγραφής του Γιάγια Τουρέ, στην επιστροφή του στο Λιμάνι μετά από 12 χρόνια, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από τις σουίτες του γηπέδου.

Το ματς

Σε αλλαγές προχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους παίκτες μετά την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Μεριά αντί του Μιράντα, ενώ στα άκρα έπαιξαν οι Ποντένσε-Φετφατζίδης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε επιθετικά και από την αρχή κιόλας άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες, με τον ΠΑΣ να είναι καλά οργανωμένος πίσω και κυρίως με προσωπικές μονομαχίες έκοβε τις επιθέσεις.

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 18’ όταν ο Φετφατζίδης σέντραρε για τον Γκερέρο, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό μετά, βρήκε αέρα μετά την παράλληλη σέντρα του Ποντένσε.

Στο 33’ ήρθε το πρώτο γκολ. Ο Καμαρά έβγαλε ωραία σέντρα λίγο κάτω μετά το κέντρο του γηπέδου, ο Ελαμπντελαουί που ήρθε από πίσω έπιασε την κεφαλιά προ του Βελλίδη και έκανε το 1-0!

Στο 38’ ο Φορτούνης εκτέλεσε μακρινό φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Εάν έμπαινε θα ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ.

Στο 40’ ο Γκερέρο έκανε μια εναέρια προσπάθεια στη μικρή περιοχή και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αποστολόπουλου με τον Φωτιάδη να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κώστας Φορτούνης στο 41’ για το 2-0.

Στο 46’, δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ποντένσε σέντραρε από τα δεξιά με τον Φετφατζίδη να σημαδεύει το δοκάρι.

Στο 55’ ο Φορτούνης έβγαλε μια σέντρα μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Ποντένσε που με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 3-0!

Στο 59’ ο Γκερέρο εκτέλεσε φάουλ από μακριά και ενώ η μπάλα πήγαινε στο «Γ», τινάχτηκε ο Βελλίδης και την έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 75’ ο Μυστακίδης έκανε ένα διαγώνιο σουτ με τον Γιαννιώτη να πέφτει και να διώχνει.

Στο 90′ ο Γκερέρο μπήκε πολύ όμορφα στην περιοχή από αριστερά και πλάσαρε τον Βελλίδη για το 4-0!

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από σέντρα του Ελαμπντελαουί, ο Μεριά αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, πλάσαρε στην κίνηση για το τελικό 5-0.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μεριά, Βούκοβιτς (57’ Μιράντα), Καμαρά, Μπουχαλάκης (74’ Νάτχο), Ποντένσε, Φετφατζίδης, Φορτούνης (70’ Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς (74’Βιδάλ) , Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (77’ Σιόντης), Κάστρο, Τζημόπουλος, Κρισμάν, Κακούμπα, Κιούζικ, Ξύδας (33’ Μυστακίδης).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ