Συνεχίζει ο Μπουφόν στη Γιουβέντους

Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν φαίνεται να ξεκίνησε συζητήσεις με τους διοικούντες για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο εμβληματικός αρχηγός κατάφερε να μείνει μακριά από το Τορίνο μόλις ένα χρόνο μετακομίζοντας στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά φάνηκε ότι η “Μεγάλη Κυρία” είναι το σπίτι του.

Μπορεί να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής λόγω του ότι βρίσκεται στα τελευταία του, αλλά και το ότι υπάρχει ένας πολύ ταλαντούχος στη θέση του, ο Σέζνι. Πιο πολύ ίσως να λειτουργεί ως δάσκαλος προς τον Πολωνό κίπερ, αλλά και τους μικρότερους που υπάρχουν στο σύνολο των Πρωταθλητών Ιταλίας.

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές του Μπουφόν και της διοίκησης της Γιουβέντους για την επέκταση της μονοετούς συνεργασίας που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι όταν επέστρεψε από το Παρίσι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ